Коментари - Червен и оранжев код за снеговалеж и бурен вятър за неделя в Източна България | Времето.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Когато спре тока и спрат телефонните линии единствените телефони са радиостанциите.Такава радиостанция може да ви осигури връзка на повече от 10 км.Радиостанцията има честота-която може да използвате като телефонен номер,на които могат да ви търсят познати и приятели които имат радиостанции.Купете си и соларно зарядно за да може да ги зареждате и когато няма електричество.Бъдете здрави и Бог да е с нас !

Червен и Оранжав код за цяла България за инсталирали св на чело на Държавата Прости,,алчни ,нагли ,некадърни мошенници и крадци който са като Торнадо,след тях разруха и потоп.

Обявяват кодове, а кой ще ги декодира? Код оранжево да сагаме оранжените дрехи ли да отивоме за портокали?

В Бургас няма сняг :(

Ще вали сняг,олеле ,колко е страшно,ужас,код син,зелен,син,червен,кафяв,пембян! А бе зима като зима,какво чудно,защо ни плашат и правят на идиоти???

Да, да над 30 см сняг в Русе (обявено от НИМХ), а е вече е 9 часа и никакъв сняг, нищичко, само дъжд. Надявах се хубаво да завали сняг. Една красива зима, дори и за кратко. А и фъон с пориви до 115 км/час, дето е обявено от НИМХ. А пък реално има пориви до кажи речиии 70 км/час. Благодаря за фалшиата тревога!

Абе нещо май наистина почна да вали сняг, може би ще познаят, може би. Не искам да хейтвам, просто малко ме дразни, когато имаме оранжеви и червени кодове, пък не познават.

Та дано и да завали най после някой ден! Само тъпи цветни кодове и нито снежинка! Искам зима със сняг!

Е нали беше за събота, сега пък за неделя. Тия не виждат времето повече от 1 час напред

Ей сега вече ще омрем хахахаха

...

Защото фирмите, които чистят пътищата, само лапат мангизи!

Сега руските помаци се радват, макар че живеят сред нас, а не в любимата си московска кочина :) Колко ли алкохол са изпили майките им, преди да ги родят в кенефите на гарите по страната?

Ти си болен! Психопат!

Бае Ганя

Но не съм руски помак, нали?