Древни раковини разкриват причината за най-масовото измиране в историята

Морските калцифициращи организми, към които спадат мекотели, ракообразни и корали, изчезват в началото на Голямото измиране

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Така има какво да се каже по темата но всичко си го правим ние хората Четете за "Синтия"-новата Пандора ! Създадена от Бритиш Петролиум Кой е създателя и през 2011г и ще разберете какво чака всеки изкъпал се в океаните!

Дали причината за масовото навлизане на китовете в плитчините на Австралия с цел самоубийство не е знак за намаленото количество на кислород във водата следствие на увеличението на СО2, причинено от дейността на съвременната цивилизация?Заслужава си да се изследва.

"Прецизен изотопен анализ е показал, че количеството въглероден диоксид както в атмосферата, така и в океана се е увеличило драстично. Въглеродният диоксид е изхвърлен е от сибирски вулкани по време на катастрофални изригвания." Мислиш, че вулканите са изчезнали? Всъщност най-големият замърсител с въглероден диоксид даже не са вулканите, а едрият рогат добитък и основно кравите.. А това, че човекът е причина за парниковия ефект е все едно да кажеш, че причината стрелата да лети са перата по нея... Истината е, че екопиратите използват нормалните процеси, които се извършват на земята, за да печелят пари без да влагат труд! Земята е минала през двадесет ледникови периода. А това означава, че е имало двадесет пъти глобално затопляне. Защото, може и да не се сещаш, но няма как да има два съседни ледникови периода, ако между тях няма глобално затопляне. Този факт води до две съждения - първото е, че след като човек не е виновен 19 пъти, защо му се вменява вина на двадесетия. А второто съждение е, че на земята не и пука дали има глобално затопляне или ледников период. Животът не е изчезнал. Просто се е променял. А ТОВА Е ЕСТЕСТВЕН ПРОЦЕС!!! Та приказките за дейността на съвременната цивилизация си ги заври в едно много интимно място.

КИТОВЕТЕ НЕ ДИШАТ КИСЛОРОД ОТ ВОДАТА

Единствените разлики са , че сами помагаме да се случи, а като се случи ще осъзнаем , че загиваме, мидите поне не са имали самосъзнание, по- малко са се мъчили.