Коментари - Екстремна геомагнитна буря връхлетя Земята, небето почервеня и над България | Времето.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

“ Тя може да повлияе на електрическите мрежи, на космическите кораби, на сателитната навигация” От кога разполагаме с космически кораби? Даже звучи като цяла флотилия!

Ако слънцето изгрее от Запад си пожелайте последно желание

Червеното небе предвещава войни и реки от кръв.

Кога ще престанете да лъжете хората!!!! Няма такова нещо като магнитни бури, това е лъже наукаааааа!!! Срамота в 21 век, се плямпат, каканижат глупостиииии без грам ФАКТИ И НАУЧНИ ПРОУЧВАНИЯ І И ТО РЕАЛНИ ,НЕ ИЗМИСЛЕНИ от сганта наречена журналяяя!!!

Мен затова ли така ме цепи главата

пак гей-троловете на Възраждане и руското посолство им се превиждат "европедали"

реален европедал

Руснаците и Путин са виновни!!!

който се е напълнил с американски хартишки па губи от рулетката на живота! така бе и с рулетката с "ковида", имахте един патрон в цевта и точно той удари юдеите в челото! така е то! историята следва своите черти, на ротшилдовските детеебци! а съдът на "демокрасито" е техен съучастник от самото начало! инак как си представяте следното: няма съдийка изнасилена от кантонерите на давос-меркела? а трябваше да има, според статистиката на ротшилдските медии! ротшилд, с пасмината ви е свършено! можете да се самопогребете със собствените си медии, мангасаре- юдео-семит! Бог с нас

В Карлуково пак са ви пуснали интернета.

Природата си отмъщава земята ще си отмъсти за опитите на великите сили, ние бедните ще си отидем както сме дошли а богатите ще си вземат иманието с тех ама как ще стане.?

Съвсем скоро САЩ направиха отново експеримент с въздействие на климата както преди явно 20 години. Миналият път разпиляха в атмосферата медни микро иглички, а сега са разпръсквали аерозоли. Експеримента уж са го правили от някакъв американски университет, но резултатите са ги засекретили. След експеримента се случиха наводненията в Русия и Бразилия и сега тази мощна магнитна буря. На тия кретени САЩ трябва да им се наложи огромна глоба от няколко трилиона долара и да им се забрани да правят каквито и да е експерименти свързани с климата с каквато и да е цел без да са утвърдени от ООН Записвайте се за канала ми в телеграм ППРАЗУМ с латински букви за да ми помогнете да направя България нормална просперираща и модерна държава която работи за народа и в която няма насилие, няма разделение и омраза и всички сме равни. Не хапе, не боли, нищо не ви струва. А ако спечеля аз печели цял народ, а ако загубя печелят само мутрите.

Изпуснал съм да спомена наводнението в Дубай Записвайте се за канала ми в телеграм ППРАЗУМ с латински букви за да ми помогнете да направя България нормална просперираща и модерна държава която работи за народа и в която няма насилие, няма разделение и омраза и всички сме равни. Не хапе, не боли, нищо не ви струва. А ако спечеля аз печели цял народ, а ако загубя печелят само мутрите.

Само на кухите кратуни не им е ясно накъде отива работата...

небето почервеня, но не в името на деня на педофилната европа на психопатите, а в името на падналите за свободата от давоско иго. просто трябваше да нарисзвате един жълт сърп и чук, на небето, педи - геронтофили! и другите сбърканяци неграмотни, като натеняу, който направо разгроми юдео-масонската вяра в "холокоста" и "антисемитизъма". еваларка, за което! все пак Истината за холокоста възтържествува над напечатаните от фед хартийки, в замяна на липсващото злато в резервите на вечните лузъри, капчирали уса. _ Бог с нас

че в луднацата имате интернет Чак 15 олигофрена са ти дали + Ама тези олигофрени са от другата луднаца....наречена Руското Посолство