Гибелта на човечеството можела да настъпи преди 2050 година

Според материала, виновна за гибелта на цивилизацията ще бъде промяната на климата

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Па дреме ми, я тогава нема съм жив сигурно, едва ли ще доживеем до пенсия така или иначе ;)

Пълни глупости в стил - мечтата на еколога. Мислим какви ли не глупости и простотии за апокалипсиси и каквито ужасии се сетим, че да ни отпуснат още повече пари да си клатим и занапред караката и да си бъркаме в носа... така де...- да водим по-нататъчни изследвания.

Има една статистика, коя държава колко консумира и колко планети са нужни, за да се поддържа тази консумация. Най-развитите и богатите бяха най-напред, като например САЩ. Т.е. трябваха им много повече от 1 планета, за да могат да поддържат този начин на живот. Бедните, всъщност бяха най-отдолу. Така че учените да не говорят за "човечеството", а да наблегнат на няколко държави и открито да заявяват, че те са виновни за състоянието на нещата. САЩ, Западана Европа, Китай - основни мега консуматори. Общо взето учените говорят като статистиците - средно 5 човека ядат пиле със зеле, ама не казват, че 9 рупат зеле, а един обира мръвката...

Обаче, ако спрем "глобалното затопляне", опасността от "атомна" война отпада? Хахаха.

Промените в климата са вследствие неконтролируемия прираст на населението на развиващите се страни както ги наричаха по рано но те и сега са такива.

Тъп ли си ? Един високоразвит индианец от САЩ консумира ресурси колкото 1000 + неандерталеца от Африка.

отивам на село в Балкана , завъждам 20 кокошки и 10 кози + 50 квадрата парник и те тава е

То хубаво само ако балкана не стане пустиня или блато :D Не че съм сигурен за тея промени че са толкова апокалиптично, но климата очевидно се променя

Как да ви вярва човек...Първо беше озоновата дупка, после беше глобялното затопляне.. после стана, че само така му е името , иначе щяло да е ледников период. В крайна сметка няма безсмъртни. Всички искат да ви вземат парите и да ви карат да се чувствате нещастни.

Прз 2050 ще съм на около 80 години. Ще си цоцам парцуцата и ще им гледам сеира.

А на внуците ти ще е доста весело :D

да не ви дреме, алчността все пак победи здравия разум....

ДРЪН ДРЪН! МОЖЕЛО, НЕ МОЖЕЛО,ТУКА ИМА-ТУКА НЕМА! ГОСПОД КАЗВА КОГА ЩЕ Е КРАЯ, ЖИВЕЙТЕ СПОКОЙНО,ДОСТОЙНО, В СЪЗВУЧИЕ С НЕГОВИТЕ ЗАПОВЕДИ И НЕ СЛУШАЙТЕ ПСИХОПАТИТЕ,КОИТО ВИ ПЛАШАТ ПОСТОЯННО! И АКО МНОГО ИСКАТЕ ДА СЕ МЕСИТЕ-КАЖЕТЕ НА ФАЩ ДА СПРАТ ДА ПРАВЯТ ЯДРЕНИ ОПИТИ,ДА ИЗПОЛЗВАТ ХААРП И ВСИЧКО ЩЕ Е НАРЕД!

Дадоха ми мотивация да живея още 30 години. Между другото, за преден коментар, най-голяма вина за изменението на климата нямат държавите с варвари за население, а цивилизованите държави. Америка изобщо не иска да чуе да си ограничава вредните емисии, защото са ѝ необходими за тежките производства. Накрая ще остане само Уол-и.

Кастрацията на онези, които се въдят като плъхове, но нито учат нито работят трябва да стане освновна част от решението.

Точно тези дето учат са проблема, защото са големи консуматори и замърсители. Онези бедните с изключително малко живеят.

Как да обясниш това на държавите в които живеят варвари - 92% от населението на света?

СЛЕДОВАТЕЛНО ТРЯБВА ДА СТАНЕМ ЯДРЕНА ДЪРЖАВА ЗА ДА МОЖЕМ ДА СЕ ЗАЩИТИМ

Имаме материал от атомната централа НО няма да ни позволят да го обработим познаите защо!!!Хамериканците, и Руснаците камо ли Турция , Македония Сърбия да не говоря за Гърците които ни мразат !

Можем да я гръмнем ако се наложи - при подходящо въздушно течение.. си е почти атомно оръжие. Дано да не се налага.