Горски пожари, температурни рекорди, загинали: Гореща вълна обхвана Западна Европа

Според учени това е пряка последица от климатичните промени, като парниковите емисии увеличават едновременно тяхната интензивност, продължителност и честота

Обратно в новината

Коментари - Горски пожари, температурни рекорди, загинали: Гореща вълна обхвана Западна Европа | Времето.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мдааа. А политическите лидери са загрижени само за това как да осигурят икономически растеж до следващите избори. Хората сме най-тъпият биологичен вид.

Защо само Европа , нищо не се говори за останалите държави от същите ширини по света.

Веднага санкции

Времето е плод на помислите на хората.

Време е в Брюксел да се стегнат и закупят минимум 10 големи самолети - цистерни. Да дежурят ,и помагат на пожарникарите . Сами е трудно да се гасят.

да пукат еврогейските лицемерни боклуци

Ти си боклук болшевишки.

В РАН ИЛИ СА ГОЛЕМИ МОЗЪЦИ ... ИЛИ ГОСПОД ПРОСТО ПОМАГА НА РУСИЯ :)

последствия от климатичните промени.... ама никой капиталист не вика -давайте да засадим 1млрд дрьвчета , да Забраним пластмасовите опаковки или да забраним кока-кола. а Еуропа вместо газ вади вьглища . смешници.

ㅤ

Да събират жегата в кутийки и пликчета, че ще им трябва за безгазовата зима!

МАЛКО ХОРА ЗНАЯТ ЧЕ РУСИЯ СЪЩО ИМА ИНСТАЛАЦИЯ КАТО АМЕРИКАНСКОТО КЛИМАТИЧНО ОРЪЖИЕ HHARP ... Многофункциональный радиокомплекс Сура

Не ракия, а слънце. Нали са горещи и темпераментни, ето им горещини. Става все по-ясно, че зимата ще се ходи на Север на плаж, а на Юг ще идват да карат ски. Ние по средата ще се давим и задушаваме в тропическия влажен задух. Кой ви е казал, че има точна дата за Апокалипсиса? Напротив, ще е много бавно и славно, за да имаме време да осмислим всички свинярии, които направихме преди да изпукаме.