17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз спрях да си карам старата кола, стана непосилно и финансово и без това само за събота и неделя я ползвахме. Сега ще купувам нови печки на горящите дограма и гуми. После и пелети ще трябва да им купувам. На мен нова кола никой няма да и купи, не съм избирател на Партията. Мисля да живея на социални помощи, да си купя кюмбе, да си спра парното и да чакам общината да ме подпомага.

спрях да ти чета глупостите

Пиша ти бавно, щото знам, че четеш трудно.

Време като време, ама джендърите ще ореват сега, че кмета не им е махнал мъглата

Мъглата в момента е над София,горе на Витоша е слънце,в селата Бистрица и Железница също е слънце. Мъглата дойде нощес заедно със замърсяването,а тогава нямаше никакво движение на автомобили,което означава,че замърсяването идва от отоплението с твърди горива и трябва да се работи към натиск тези хора,които се отопляват така да се обзаведат с други уреди за отопление! Лошото е,че не всички имат възможността да сменят отоплението,защото нямат пари,а още по лошото ще е,ако народа плати за на тези хора уредите,защото и без това им плаща всичко останало!

"Мъглата дойде нощес заедно със замърсяването" Мъглата "идва" със скриването на слънцето., а "замърсяването" идва с мъглата, защото глупавите датчици на airsofia са на оптичен принцип и смятат мъглата за ФПЧ. Airsofia отчита в момента стойности около 150 микрограма на кубик, реалното е около 50, отчетено от станциите, които първо изсушават възуха, за да не отчитат мъглата, а само ФПЧ.

Затова ползвайте сайта на waqi.info, където са реалните стойности. Ама и там отчитат замърсяване в момента.

Глупости си написал..... виж графиките от датчиците има графика за 5 дни назад... пише си в кои часове се покачват частиците а то е от 7:00 сутринта до 23:00 вечерта.... цяла нощ въздуха седи в норма

Аз не мога да разбера. Съгласно сайте weather.com в София въздухът е прекрасен за дишане РМ10 - 24, а съгласно airinfo.bg PM10 е 140. За Берлин weather. com казва че въздухът е по-зле от софийския, а airinfo.bg обратното. Къде е истината?

Мъглата "идва" със скриването на слънцето., а "замърсяването" идва с мъглата, защото глупавите датчици на airsofia са на оптичен принцип и смятат мъглата за ФПЧ. Airsofia отчита в момента стойности около 150 микрограма на кубик, реалното е около 50, отчетено от станциите, които първо изсушават възуха, за да не отчитат мъглата, а само ФПЧ. airsofia (airinfo.bg) и прочиe дезинформират заради глупавите си датчици (SDS011). Питайте чичко Гугъл за "sds011 sensor high humidity" и ще разберете.

Сутринта едва изкъртих леда по стъклата на колата, хич не е зима! Аре да идва, че да метем само сняг, по лесно е!