17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Никой ли не видЕ, че на тоалетната чиния всъщност НИЩО Й НеМА ??? Виждам изпопадали плочки около ваната, виждам, че казанчето, което обикновено седи зад капака, просто липсва. НИТО ЕДНО от двете неща не може да се случи, ако взривната вълна е дошла по канала от септичната яма до тоалетната !!! Първото на пътя на взривната вълна е самата тоалетна чиния, а не казанчето над чинията или плочките на стената !!!

Егати американците!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Да не е гръмнала подлогата и ?

Искаме още ТОП Новини!

Всичко е ТОП !

В "най-развитата страна в света" карат на септични ями? Без канализация? Ааааа, убихте всичко детско в мен!

Е и ? Ако имаш някое Ранчо на 20 мили от най-близкото село или малък град, как точно трябва да имаш канализация, прекарана специално за теб ли? Аре мисли малко преди да дрънкаш глупости, а? А иначе за най-развитата..помисли си откъде е дошъл интернет, за да пляскаш идиотските си коментари тук!

Е и? Ако си в някое ранчо, пак ли трябва да имаш специално за теб тръба прекарана ? В Раша има места и без ток. Не се прави на толкова опулен от новината ..

Баси извънземното ср*не)))

Като си помисля какво има в септичната яма и как всичко се е разлетяло... сигурно е станала смразяваща мириса "венецианска мазилка".

Г-жа Уорд, трябва да благодари на мълнията 1) че е ударила ямата когато въпросната госпожа не е била на чинията. 2) че въобще е ударила ямата, защото ако не беше мълнията, много е вероятно г-жа Уорд да седне на чинията за сутрешен тоалет с цигата в ръка и тогава да се взриви от собствените си газове - не се сещам за по-нелепа смърт....

Септична яма във Флорида ? Толкова ли са изостанали ?

Таз чиния много мръсна бе...

фсссс