17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Скоро ще спре интернета

Те го пресъздадоха това в Knowing.

Не само нета..ще изгори посевите, ще изпари водата, ще опъне нервите, ще спъне и обърка комуникациите ..в резултат няма да има зърно, ще последва срив на животновъдството и хлебопроизводството.. в резултат ще последва глад, икономическа криза, объркване, страх..оттам нататък всеки може сам да си начертае собствения път в тази картина..!

Спокойно, в Брюксел ще се съберат и решат как да намалят изригванията на Слънцето. Нали така оправят и климата на Земята...

Каквото има да става -ще става. Всичко е предсказано.

Нали си гледал филма Мед Макс. Свят с дефицит на вода, банди, силния на деня командва-като той държи малкото вода и храна, ток,, вода , лекарства-няма, изобщо едно средновековие.

Абе бяха ни предсказали,че на 21 декември 2012 слънцето ще избухне, и ще е края на света. Над 20 години врачки и предсказателки лъжеха,че края на света ще е през 2012г. И книги се изписаха, и религиозни средства набираха дарение, и предсказатели говориха,че края ще е през 2012. Краят не настъпи, и никой не потърси отговорност, от лъжците , които десетки години всякаваха паника. В Щатите имаше слабохарактерни хора, които се самоубиха,за да не присъстват на ужаса на края на света. Края на света не настъпи, ама никой не потърси отговорност от предсказателите, които го вещаеха, напротив предсказателите си харчат парите, които натрупаха от лъжите си.

Уникални коментари :). Да се включа и аз. Ако ще спира нета от кАде да си сипА за резерва? В камерата ли сА дрЪжи?

Не е излишна тази информация. Поне ще си обясним защо ни цепи тиквата или защо вдигаме кръвно .

Страшно скучно звучи всичко да е предопределено. Значи няма нужда да се бъхтим да променим /не и изригванията/ каквото и да било. То си е написано и това е. Ша фана да са нАпия и ша чакам свършека. Дано е скоро, че нема мноо пиенйе.

В заглавието думата "неочаквано" звучи странно. Човеците са забелязали някаква зависимост в интензитета на изригванията, но те никога не са по разписание. Винаги са неочаквани.