ООН изработи наръчник за оцеляване на човечеството

Учените все пак отбелязват, че цивилизацията няма да свърши, ако и когато Земята достигне и премине границата от 1,5 градуса по Целзий

Обратно в новината

Коментари - ООН изработи наръчник за оцеляване на човечеството | Времето.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Оонето.

В коментарите по-долу са коментирали предимно умствено изостанали индивиди, които не се интересуват от нищо друго, освен от собствения си комфорт. Вместо всички да приветстваме иновациите, колаборацията между всички държави и развитието на едно технологично и добро бъдеще за децата ни, ние се радваме на Путин, че избива украинци, караме си трошките, мързи ни да учим и да се развиваме, искаме авторитарни лидери и самостоятелни държави. Все неща, които са доказани в миналото и историята, че вместо прогрес носят бедност, липса на свобода и деградация. Но каквито са хората в държавата ни, такава е и самата държава. Докато вярваме в конспиративни теории, в лъжливи политици, издигаме чалгата и простащината вместо образованието и науката ще си останем клоаката на Европа, и никой няма да ни спаси. Нито Путин (той и себе си вече не може), нито ЕС, нито Китай, нито никой. Като ви харесва сегашния ви живот си го живейте.

Големата говорилня , и наръчника ? Просто ограничете броя на военните и намалете бюджета им с 85% и ще има храна и добър живот за всички на планетата Земя !

Май?ата им на ООТ, нръчниците и докладите им

Премахваме ООН, СЗО, баба Урсулка и всички сегашни лидери на великите сили в ЕС и може и да оцелеем. Иначе нямаме шанс!

Политиците по света в тоэи момент вместо да се обединят, те се готвят эа глобална война.

Тия стигнаха върха на безхаберието и катерят още. Гладни и жадни , но ще четем книга....написана от задници, на които никога не им се е налагало да оцеляват.

Значи най големите замърсители са Ракети за космоса, самолети и кораби. Но ми вдигат данъка на автомобила за да небго карам. Е карам го.

Точно пък ООН работи активно по унищожаването на човечеството, така че да не ме поучават с мантрите си.

Така е.Защо ООН не принуди САЩ да спрат действието на Харп,който предизвиква природни бедствия като урагани,суша,подпалване на гори,даже земетресения... Също да спрат самолетите ,които у нас и в много други държави не прекъснато ръсят отрови,химични съединения...Но не го правят. Ако спре всичко това нека да видим какво ще стане..Само празни приказки.

Точка първа - разкарайте ООН и заместете политиците с AI :-).

Е тогава вече ще е скала, от която всички ще паднем.

светът е пред ядрено изтребление, а те се занимават с глупости

Стига конспирации, така и не разбрахте, че се борим с глобалното затопляне заради вас! Къде са най-щастливите хора? На Север, в Скандинавието, Исландия, Дания, Канада! Значи, където е по топло царува нещастието! Или 1,5 градуса допълнително и депресията ще ни погуби!

Много са щастливи - страните с най-много депресирани и самоубийци са на север. А защо са богати? Много причини. Първо Севера е бил заселен в друг климат - когато генландия е била зелена. Второ - те пропускат основните катаклизми на 20-и век. Имат вековен мир и това се отразява. Събираш - качествено население, с добри природни ресурси и добра историческа съдба - и ето ти днешна Скандинавия. Ако имаха същото с по-топъл климат, шяха да са 100-200 милионен световен доминатор.

Зелен демократ=амбриаж(долен ляв педал)

Иди са напий Ве. И щи мине депресията кретен нещастен.

Човечеството е на прага на финансов колапс и гореща глобална война, както и на прага на срив на моралните устои и нов период на масов бандидизъм и пиратство. Не става дума за предполагаемо покачване на температурите с 1 градус следващите 100 години, а за съвсем релани неща!

Събраха се, седнаха да работят и за 9 години, написаха 36 страници ;)

У една община (няма да я споменавам) 3 години точат евро пари по проект за еко нещо си. След 5 милиона източени, посадиха 5 храстчета и една леха с цвета на площ от 20 кв м. Над тази леха туриха огромен плакат (комай колкото градинката) - Подарено от Европа по проект еди кой си.... И пак това е по-=добре, отколкото мутрите да пишат че са построили цял стадион в еди кое си село с 10 жители, а там нов стадион просто да няма :))))

ООН НАТО и ЕС са орестъпни чудовища ..

Всеки над 24 години без висше - на тор Всеки с акции над $10000 - на сапун Всеки който 3 или повече деца - на сапун Всеки който има две деца - стерилизация Всеки който има кола за над $100000, и къща за над $1000000 - на сапун Всеки който има повече заеми от колкото влогове и кеш - на сапун Всеки който има дегенеративни наследствени болести - на сапун Всеки който дава заеми - на сапун

По твоя наръчник: Всеки геноциден диктатор уонаби да бъде утилизиран с приоритет.

Бате, какво ще го правим всичкия този сапун?! Ще замърсим земното кълбо.

Първа точка педерастлък. Втора точка от плана джендаризъм. Трета точка кучешки студ ,спадане на температурата с 1 градус и половина

"плод на години задълбочена работа" ахахахахаха, не е истина просто! От години идиотите борят въглеродния диоксид, което изобщо, ама изобщо НЕ Е замърсител, а вещестов активно участващ във фотосинтезата и много полезно за растенията. Най-големият парников ефект предизвикват водните пари. Тях също ли ще борим другари?!? Има ли ое някой да се връзва на тези лакърдии?!?

Ама като се цвъкат нови хора се строят нови къщи и нови полета и горите които се хранят с въглеродния диоксид и го задържат за години намаляват стремглаво

Тези, които ви вярват стават все по-малко. Няма да ви се дадем алчни изроди.

Знаех си, че не са ни забравили :)

Да свърши цивилизацията не значи че ще се живее добре при такива промени

Точка първа и достатъчна: 1. Избиване на висчки чифути

Циркаджии!!! Замислят ново грандиозно ограбване на населението на земята!!!!

ㅤ

Когато СГЩ, ЕК, ООН, СЗО, МНС и "официалните медии" с гръмките лозунги от типа "довери се на истината" и прочее простотии говорят или изобщо си отварят устата, най-разумно и най-безопасно е да се гледа на другата страна. В противен случай човешкият мозък се превръща в еднородна пихтия, която само пречи, вместо да помага.

Тези кой ги избра за учени , онн каква организация е и за какво е създадена след втората световна война тя не може да спре войната в Украйна това за което всъщност е създадена тръгнали да де занимават с имагинерни неща , защото това за вдигането с 1, 5 градуса не може да го докажеш

Най-опасното за човечеството сега е политическото използване на прогнозата за времето. Иначе 1, 5°С е по-малко от дневната вариация на температурата. Интересно кога е започнала тази индустриална епоха? А иначе природата ще се адаптира към състояние без лед на полюсите и всичко ще е нормално.

и аз мога да напиша наръчниккк. затваряте ООН, МВФ, опрощавате дълговете на най бедните страни (и без това сте им дали напечатани хартийки), затваряте СЗО ...мога още да пиша...

Тези уроди ви правят на маймуни и искат да се натъпчат с пари за последно. Защото знаят че истината ще лъсне скоро и ще ги бият кой където ги свари.

Кога ще спрат да секат горите и кога ще залесяват,дърветата се хранят с СО2 .

Всичко е една пълна измислица! Нашият отпечатък на фона на случващото се е като да се изпуснеш на планински връх и да те убеждават, че ще се размирише навсякъде! Същото като с електрическите коли - батериите, после смяна след няколко години на същите, плюс производството, плюс рециклирането на всички стари автомобили, плюс това че енергията е “мръсна”, (в Америка се връщат към въглищата)…. Междувременно 1kwh в ЮК на супер зарядно е вече 80 пенса. Кола с батерия 45kwh минава 120 до 160 мили. Сами си правете сметката колко е изгодно… Измишльотини да ти вземат парите.

Думите за нивото на концентрация на СО2 са неистина. Доказано е, че е имало по-високи концентрации и резултатът е бил появата на гигантски растения. Като секвоята, която е оцеляла и до днес.

1. Премахване на зелените зомбита 2.премахване на политиците И двете са вредни за човешкото здраве!

През '80-'90 на миналия век по 2-3 атомни взрива седмично правиха всички атомни държави, защо тогава не ревяха ами сега?

Ами ако спрете да пушите цигари може и да спадне поне с 3-4 ° С само заради пламъка дето палите фасовете. А пък ако ги мерим във Фаренхайт може и с повече.

ако само ти спреш да пърдиш, с колко градуса ще падне температурата на планетата а?

ООН- изготвило план за човечеството? Боже, опази ни.

А бе хората живеят в Сибир при -72° С , а в Катар и Дубай при +54° С, тия какво се пилявят за някакви 1,5

Точно заради такива получовеци без никакво образование, без никалва обща култура, без никаква ценостна система сме тук! Земята ще се изчисти от всички! За съжаление, ще умрат и стойностни хора наравно с измет като теб!

Добре ве Уй Бай, ако пушиш по 20 цигари на ден още една две ще те съборят ли? Ами не! И с алкохола е така и с други неща каквото се сетиш? Защо ° С да е нещо по специално? Ти ми отговори!

Баланса в Природата е нещо уникално, нещо изключително крехко. Всички живи организми са се адаптирали милиони години към заобикалящата ги среда. Всички те са свързани по между си с невидими за неукото око връзки. Има науки, които изучават връзките между организмите/средата. Това което се случва в момента е нещо към което живите същества не могат да се адаптират и ще престанат да съществуват. Тъй като за масата е много трудно да го разберат, много е абстрактно за да си го представят, ще дам прост пример с пчелите. Всеки неук човекоподобен обча мед и знае, че меда идва от пчелите. Надявам се да знае какво друго правят пчелите, когато правят мед и колко важни са те за всички нас. 1 градус е твърде много!!! За справка: не пуша. За справка:един залп от гаубица в Украйна отделя толкова въглероден диоксид и други вредни газова ( и да ги изброя няма да сте ги чували), колкото дим се отделя от цигарите на останалите живи урки!

Защо решихте, че вие сте стойностен а другите не?!? С какво Вие сте поценен от някой друг човек?!? Смешно его!

Спрете безумната война между Еврейските Съединени Щати и Русия!!! Защо белите якички не казват какви са последиците от всичките хвърлени бомби на територията на Русия, днешна Украйма? Защо никой не казва какво е замърсяването от изработката на милиони еденици боеприпаси в държавите, които трескаво снабдяват горките глупави украинци. Малко ли им беше Чернобил? Малко ли ги облъчиха ами сега поколения на ред ще дишат отрови, ще пият отровена вода, ще ядат отровна храна! Защо всички продажни журналисти ни представяте света като черен и бял? Едните са добри другите лоши? Едните са окупатори, другите са освободители! Едните се борята за демокрация, другите са комунисти! Спрете с тези глупости! Ако не умрем от ядрена катастрофа, ще ни убие самата планета Земя!

голямото зануляване тепърва предстои...... всичко е по план, важното е да е убедително и да изглежда като грижа за човека....

Започна се.

Сякаш са снимали градината ми миналото лято.

Да изчезне къде ще изчезне ? Най-много да отиде на небето.