Отлични условия за туризъм в следващите дни

От утре времето ще бъде подходящо и за море, и за планина

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Най-после една добра новина да прочета !

Да се потиш като прасе, да дишаш миризма на спарено, да излезеш след душ и за 1 час да станеш вир-вода... И още мнооого много екстри за дебили.

Заглавие във в. 24 ч.- "В Полша пуснаха на пазара вагинална бира" Днес няма да си поръчам,защото сандвичите сигурно са по сходна технология..

мацката от снимката добре си е избръснала подмишниците. Браво.

аха. +1. аз искам да я помириша под мишниците.

а бе "Дженджи" епилирано...и аз се загледах в снимката,ама не това ми възбуди въображението...все пак съм от "старото яко поколение" на което космите не му пречеха:)))

До сега лятото беше прекрасно - прохладно с валежи. Не обичам горещините с миризливите хора. Сега и да е горещо ще изтраем 1-2 седмици на климатик. Обичам есента и зимата!

Ми ходи в Скандинавия, щом за теб това е прекрасно лято. Тъкмо там ще имаш прекрасен климат с непрестанни валежи, при който слънцето никога не се показва :) Но за нещастие тази година скандинавското лято беше с температури от 35 градуса, докато при нас си беше дъжд и влага.

Ти ходи в Близкия изток,поти се,дишай в този задух,и стой само на климатик,дебил. Последните около 30 години над БГ се използва ХААРП и забравихме какво беше бг лято -поносимо,приятно броени дни жеги,после прохлада,но приятна. Не сме Гърция,че да ни мориоколо 40 градуса седмици,месеци...Тази пролет и този прекрасен сезон ни съсипаха,беше задушно и с много летни,а не пролетни температури. Като изключим СФ какво е това лято от 10 април до сега?

А българите които са в Гърция да работят? Все пак емигрантите ни на византийска земя са над 1 милион души по неофициални данни но реални. Да не мислиш че българите живеят само в България? В момента повече българи работят в чужбина отколкото в България.

Тук става дума за БГ. Гърция винаги е била и е с друг климат,но последните години с климатично оръжие над БГправиха гръцки жеги,и те пак имат острови и повече море,докато у нас във вътрешността на страната е ад. Ясно е,че на бг ,които работят в Гърция не им е лесно лятото.

Ние пък нямаме климатик. Но пък сме в къща и вътре в стаите е прохладно. Както и другите горещи лета, така и това ще изкараме вкъщи на хладно. Така че не ме плашат горещините, аз съм си вкъщи на хладничко, че и гора имаме наблизо.

Да стоим затворени в къщи дни наред защото е жега,или да бързаме към помемещение с климатици без разходка. Така ли беше преди 30 години ?! Нямамтакима спомени за такива пръдължителни жеги. Почти целия авуст го дават така.

Значи си ''студен'' човек!

Напротив! Имам "топъл" характер, но мразя жегите!

те щото, като не е горещо не миришат, ама хич!!))))

Ама в жегата получаваш по-силен аромат като екстра.

Deus Vult

Ко? Още миналия месец имаше дни, в които термометъра удряше 50градуса на слънце

Е най-сетне. Тази година лято в България на практика нямаше. Беше си една безкрайна есен. Целият дъжд на ЕВропа се изсипа тук. Хайде накрая да има и няколко горещи седмици.

Тук си се писал пич,горе готин и все в едни дух бълваш платени коментари. В БГ имаше лято тази година. В Плевен си е ляятно всеки ден,вали на 3 дена веднъж от края на юни,имаме си и жеги. София си е хладен град,има планини,така,че се премести като не ти харесва,не обвинявай лятото.

си е баш през лятото по отношение на температури. Никой не е измръзнал и не е поискал да му пуснат парното. Ако искаш да избягаш от мръсния въздух - те ти Витоша.

си енормална температура за БГ по тва време, но 36 в белгия и Хпландия, 28 в Стокхолм, 40 в германия си е аномалия

Да не се подпалим и ние като в Гръцко, че главния пожарникар трябва отсега да стяга пожарните. ..... Но пък няма кой да духа вятъра.

Не понасям жегата. обожавам буреносните облаци и гръмотевичните бури. До сега имахме късмет с що годе поносимо лято. Хубаво, че не гледам телевизия и новините щото нямаше да понеса кокошките от прогнозата да ми казват че времето щяло да се оправи, защото посред лято щяло да бъде слънчево, нямало да вали и ще бъде 40 градуса на сянка...

Вече се размечтах за свежият въздух, който ми действа като вълшебно лекарство