Отминалият месец май е най-топлият в историята

Извънредно мека пролет е имало в големи области на Арктика

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тия са като "Топлофикация" наопаки- на тях всеки месец им е рекордно студен...

Планетата земя започва да вдига температура за да се отърве от вирусуте /хората/

Тъпаци, така и не се научихте да гледате по-далеч от тъпото си село. Климатът на Земята - ако се замислите само за 10 секунди (отпускам ви 9 секунди повече от нужното) - е по презумпция глобално понятие и важи едновременно и сумарно за цялата Земя. А не за Сунсурлево. Оттам-нататък, споко - аз съм последният, който ще тръгне да вярва на лъжите на демократа Ал Гор и Дълбоката Държава. Най-вероятно Глобалното затопляне причинено от човек е Глобална лъжа, също като Ковид скам-демията, повечето проекти на НАСА/Мъск и т н. ПП: Не гледайте долния пост, има някакъв бъг в системата тук и понякога се поства, преди да е готов.

За климата глобално си прав. Това, че в половин Европа е било кучи студ за две седмици не значи, че навсякъде е било така. И вероятно глобалното затопляне е факт. Но пък друг неоспорим факт е, че Земята в 80% от съществуването си е била много по-топла от сега. Дори в научни статии се подчертава, че момента Земята се намира в мини ледникова епоха. Така, че понятието Глобално затопляне е спекулация, т.к. всъщност Земята ( климатът й ) се връща към обикновеното/нормалното си състояние. Човека определно оказва влияние на Земята - факт, че бълваме хиляди отрови, пластмаси, избили сме цели видове животни, които вече няма как да се възстановят ( друг е въпроса, че на някой от видовете може би им е дошло времето да ичезнат, ние само леко сме го ускорили ), но надали точно човека е виновен за Затоплянето. За мен това си е абсолютно естествен процес и дали с нас или без нас, то затоплянето ще се осъществи.

Тъпаци, така и не се научихте да гледате по-далеч от тъпото си село. Климатът на Земята - ако се замислите само за 10 секунди (отпускам ви 9 секунди повече от нужното) - е по презумпцияважи едновременно и сумарно за цялата Земя. А не за Сунсурлево.

Ми тя статията само за Арктика пише, колко била се стоплила. Да да, ама само до преди 2 дни ни показвахте по телевиията как 60% от Европа е обвзета от нахлуване на студени ( много -по студени от обичайното ) маси от Арктика, щото някакъв си циклон се бил заклещил на Англия... Как точно се случва 60% от Европа да тъне в студ и мраз, да вали обилен сняг по високите върхове в България, Гърция!!!!, Полските Татри и месец май да е едва ли не супер горещ... Да ме прощавате, ама няма как да ви повярвам. Статиите са ви противоречиви... ако си проверите какво сте писали само преди няколко дни - за необичайно студеното време и температури с по 5-6-7 гр. по -ниски от средните за месец май... Все пак не сме овцете, за който Правителството ни мисли.

брах, според затоплистите скоро ще превъртим термометъра. :-D Ти да видиш!

Да бе,ние печки палихме,ама бил най топлия... И какво общо има човечеството с това затопляне,3 месеца света беше блокиран и пак си се затопля света,поне според новините в медиите де,доколкото може да ви се вярва...

а бе вие добре ли сте, толкова студен май, че и юни за сега, не помня скоро да е имало.

Сега жегата е от полза, защото възпрепятства разпространението на корона вируса.

Това е първият м. май в моя живот който няколко пъти включвахме отопление вечер и сутрин . А живея в Хасково. Водата около Кавала в Гърция е 19-20 градуса. 1-2 градуса под нормата за последните 30 години.

Добре, че е глобалното затопляне, че Юни месец в Самоков беше 5 градуса. Ако го нямаше щеше да е 0 сигурно! Аи беги от тук,бре.