Отровна мъгла покри части от САЩ и Канада, хората извадиха маските от пандемията (снимки)

Заради опасния въздух от пожарите бяха отменени полети, спортни прояви на открито, включително в училищата в няколко щата

Обратно в новината

Коментари - Отровна мъгла покри части от САЩ и Канада, хората извадиха маските от пандемията (снимки) | Времето.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Имат поговорка , там където отива златото е покрито с кръв !

Маските ще помогнат толкова , колкото възглавница ще помогне на пешеходец при блъскане от камион.

"Нездравословна мъгла покри столиците на двете страни". Отава е столицата на Канада, но Ню Йорк не е столицата САЩ.

За Дир е. Ама то за тях и Тротинетката е жена.

Руснаците са виновни! Те са пуснали отровната мъгла към САЩ

"Хората извадиха маските от пандемията" Начи ще се пазят от отровна мъгла с хартиени филтри за кафе, които са ползвали преди 3 години и от тогава им седят по чекмеждетата и събират прах...

Абе , че са безполезни филтри за кафе си прав, но не са им седели по чекмеджетата, а си ги ползваха през цялото време, и продължават дори сега да мислят, че ги пазят от корона.

Пак извънземни и НЛО палят горските пожари. Соседка събра шумата от паднали листа от ореха на купчина. Три четири дена валя дъжд. После дойде циганското лято. Една вечер се връщам от работа, а от купчината излиза гъст пушек....Кофа вода, вилата и разравям купчината а вътре вече оформена топка жар и докато разравям избухват пламъци. Изгасих огъя, и разпилях купчината. 1969 година, във вътрешният двор на Механотехникума има около 80 тона въглища за парното, струпаи на пресечена пирамида Купчината на завет от сутрин до вечер се огрява от слънцето, снегът се е стопил, въглищата почват да избеляват и по обяд когато от трите техникума Корабостроене, зърносъхранение и механото от купчината се издига дим -последва бригада за прехвърляне на купчината на по малки купчини. Слънцето и влагаата -основа за много пожари които се разгарят от вятъра ( драги ми anon, много си гледал междузвездните войни , Елизиум и подобни.) Стига ненаучна фантастика И в Австралийският буш стават всяка година пожари)

Спомням си как преди години кат тия същите учеха Русия как трябвало да гаси пожари в Сибир.

А някои Тъпани преди години се подиграваха на пожарите в Сибир. Ама ето, че и т.нар. цивилизован свят не е застрахован.

Лесно се палят пожари с оръжия от космоса (лазерни) , искат да отстранят хората по Планетата, бързо и да ги оставят гладни.

Тоя лазер

Па идеалка, мор за кравчовците до дупка

Чакаме Йелоустоун да вземе пример и най после да се събуди...

Този техния Трюдо нали го даваше голям "мъж" нека сега раздаде по една лопата и в първите редици да сложи джендърите и да гасят пожарите.

Пожелавам им след пожарите, земетресение и потоп

Кучета мръсни

"Според канадските власти този сезон се очертава да бъде най-лошият откъм горски пожари в историята на страната" И от къде знаят, че ЩЕ има пожари...?

Не е ли Ванга да го предскаже, на учени хич нямай вяра!

По ТВ вървеше поредица за дървесните хора пак там. Единият освен да гони бракониери -секачи, се занимаваше точно с това в горите си да събира сухи клони и шума и да ги гори отговорно. Всичко това заради самозапалванията на отпадъчните материали. От гората се хранеше, събираше паднали от буря дървета, и ги разбичваше на дъски, летви, гредички и продаваше. Събираше пари за да закупи изоставени гори около него -за да спаси хората от пожари и незаконна сеч

Путин трепере во бункеро

яж лайна бе шприц

Канадците сега ще платят ли вредни емисии?Щото толкова пушек не може да им отделят колите за година поне.

Абе ако не бях зает в момента да се разправям с Гешев щях да отида и да го загася набързо това дребно пожарче.

Сега РФ да им изпрати малко самолети за борба с пожарите - на слабите трябва да се помогне…

Друго е интересно. Канада не разрешава умрелите паднали дървета да се обират. Всичко стои, както си е паднало и стават големи клади

Никакво съжаление към джендърите от Канада и Ню Йорк! Сори, боклуците тепърва ще страдат за това, което причиняват на света.

Лежи на тая кълка

смучи транс кожена пура, охлюв!

Най вероятно Путин е виновен Трябват санкции. между другото ин нета пак се завъртя една статия за това чие е собствеността на плодородната украинска земя. голяма част от нея е закупена у управлявана от международни фондове. Чака ги съдбата на българското земеделие и животновъдство.

Да ги изтрови дано.

Като трудно едно земетресение да ва накажи.

Стига сте злорадствали бе ,горят милиони хектари гори, така преди години гореше тайгата в любимата ви Рашия

Точно едни и същи са подпалвачите и на двете места. Както и тези в Австралия. Интересно как стават спонтанни горски пожари при температура 15 градуса и влажност на въздуха 55-85%?

lu4ka

Трудно, ама на, получава им се.

Нало мнооо убаво у Америка. Аре дишайте джойнт сега 24 х 7.

Това е бъдещето. Пожари и горещи вълни.

Има едно много добро приложение - Windy. Показва всички метеорологични данни в реално време плюс още куп информация - включително нива на запрашеност, горски пожари, нива на въглероден окис, азотен двуокис и т.н. Виждам ги тези огромни горски пожари и се питам как при нас стават при горещо и сухо време и вятър, а в Канада при 12-15 градуса в момента и влажност на въздуха 85% извън районите на пожарите и 55 % в зоните на пожарите. и неособено силен вятър са се разпали ли. При това са наистина огромни. Мнооого силно намирисва на човешка намеса.

Глупости. Да ви ега найката затоплистк@а!

Ката ден така да им е на кравопитеците!