Рекордно топли арктически морета бележат края на летния сезон

Температурите на повърхностните води на Ледовития океан в този сектор бележат умопомрачителни рекорди

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Гледам графиката и се дивя на липсващата информация :D Виждат се точки с различни цветове, т.е. определящи температури на съвсем различни места. 1. Ако прекарате права само през жълтите точки, няма покачване. 2. Линията през сивите точки показва липса на промяна, само стандартна вариация около средните стойности. 3. Линия през зелените точки има тенденция към покачване, но по-скоро минимално. 4. Линия през сините точки показва покачване, но липсват данни за изключително много години, т.е. некоректно е да се вадят каквито и да е изводи. Зелената линия няма никаква логика и не показва абсолютно никаква тенденция в данните, а само в главите на псевдо-учените, които са я нарисували по абсурден начин. Накратко казано, лъжат и мажат, само за да изкарат, че се случват неща, които очевидно не се случват. От 2016г насам има задържане, дори лек спад в средно-годишните температури по цял свят. Но, паниката е важна, защото без паника не могат да ни убедят в неадекватните си планове и политически решения.

С малко мисъл и всичко се изяснява. Всяка точка е температурата за година по това време. Синя точка температурата е между -1 и 0 градуса. Зелена - 0 и +1, сива - +1 и +2, жълта - +2 - +3, червена +3 - +4.

Остави човека да си вярва на простотията, която пише. То цели институти и учени работят там, но той като виден КУФРАЖИСТ се изказва компетентно ;)

Крайно време е човешкият вид да изчезне от планетата.

Ей сега Баце ще подкара джипа из Чукотка, ще помаха на чукчите, ще им построи магистрали и ще изстуди обратно тези лоши морета, дето БСП ги затопля....