17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нали има институции, които са ангажирани и им плаща, за да се справят с боклука?? Тогава се питам защо са на всякъде ,а не например за се заравят или преработват ??

Колко сърцераздирателно, направо да се разплачеш :)) Боклуците са неизбежни, и колкото и да се опитваме да ги ограничим те ще растат в геометрична прогресия.

Това сигурно е женски лебед чистофайник. Клонирайте го и ще получите безплатни чистачи на водоеми, къв ви е проблема...

някой паток? горкият той.

Иводът? Животните имат повече мозък и право да живеят на тази планета от НАЙ–ГОЛЕМИЯТ ПАРАЗИТ - ЧОВЕКЪТ! Крайно време е за нов световен конфликт за да се редуцираме.

Защо онази сбърканата не чисти, а лети насам-натам, да изкарва всички останали виновни?

Най-вероятно ги събира за гнездо. Има документирани такива случаи - гнезда от растителност и всякакви човешки отпадъци, вкл. пластмаси. Преди да се борим с климатичните промени, за които учените спорят доколко са с естествен и доколко с антропогенен произход, трябва да изчистим собствените си боклуци от кочината, в която превърнахме водоемите, почвите и въздуха.

Докато умните се наумуват, лудите се налудуваха. Добре че са животните да се опитат да спрат човешкото безумие; щото хората, доколкото зависи от тях, от девет дерета вода ще ви изкарат как техните собствени боклуци, с които отдавна планетата ни е зарината, нямали нищо общо с неблагоприятната промяна на средата и условията на живеене.

заедно с последователите си и вместо да бягат от училище всеки петък да запретнат ръкави и да се заемат с почистване. това е отчаян зов за помощ от истинската природа - а разните речи и бла-бла са празни приказки. страхотно е, че сте пуснали този клип.

Колега, проблема е на друго място. Проблема е, че въпросните боклуци се изхвърлят във водоемите, вместо да се преработват и оползотворяват. Та с предложението от теб, не се решава проблема да не се изхвърлят бокуците във водоемите.

нито за минус. въпросът е всеки, абсолютно всеки да престане да замърсява - и да почиства не само водоемите, но и околната - градска или природна среда. въпросните боклуци тровят и задръстват не само водоемите, но и почвата. и като нищо оказват влияние дори върху валежите, да речем. а валежите вече са свързани и с климата, и с плодородието. лаик съм, затова толкова.

минусчето е много малко :) почти незабележимо.