САЩ планират да се превърнат в световна суперсила в областта на чистите технологии

Планът на САЩ да се превърнат в световна суперсила в областта на чистите технологии

Обратно в новината

Коментари - САЩ планират да се превърнат в световна суперсила в областта на чистите технологии | Времето.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Световна суперсила в областта на чиститите технологии? Като вривяват железопътна инфраструктура и правят екологични катастрофи ли? Или като копат литий за батерии при което замърсяват почвата и въздуха?

Как чрез фракинг газ ли хахахахах Тия си ебават майката на земята и природата пък обесняват колко са зелени хахахах

каквото и да планира, сащ няма как да го осъществи. преди това трябват толкова много доларес за остарялата инфраструктура, почистването от боклуците от времената, когато сащ бе наистина мечта, че сумата надхвърля дълга на usa поне двойно. то не става само с псевдоикономика, аутсорсинг и "инвестиции" в унищожаването на Русия, на чиито ресурси се надяват да усвоят и да се спасят. но, спасения няма да има за най-големите сатанисти. Бог с нас

Само ако се пренесат на Марс

Пропуснали сте едни кавички -- "чистите" технологии. Набедени за чисти :)

Докато ходят с камиони да си карат чааветата до детската градина, няма как да стане! Даже никога!

За целта си има скуул бусове. Даже не се гледа с добро око ако си водиш детето с колата. Изключения са тези които са изтървали автобуса или живеят отдалечено и така са се споразумели с училището.

Може ли да пишете на български? Не, че не разбирам английски, преподавам на него, но "скуул" ми идва в повече! Не си мислете, че ако живеете в Америка, я познавате и разбирате! Има нещо, което се казва градоустройство, което явно не разбирате в контекста на коментара ми.

Чаавета - дума използвана от вас е много българска, нали учителю. Нямате и бегла представа за живота в Америка след като ми говорите за градоустройство. Като изключим големите мегаполиси хората живеят в къщи разпръснати на огромна територия несравнимо с "градоустройството" панелно в България. Живеят в хармония с природата, в задните дворове се разхождат диви животни, понякога не съвсем дружелюбни като скунксове и други такива. 35 хиляден град има територия колкото 200 хиляден в България, осеяна с огромни езера, паркове, велоалеи, реки. Това в територията на града. В преобладаващо горския терен на града се разхождат елени (за жалост често предизвикващи катастрофи), диви пуйки, дребни бозайници, орли, соколи, стотици различни видове други птици, понякога мечки. Във града!! Не извън него. Естествено училището не ти е на 5 мин. пеша и за това децата ходят и се връщат с автобуси. Надявам се поне малко да съм разяснил и обогатил представата ви за Америка.

Училищни автобуси в САЩ има преди 1900 г. А?