17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много сте прости тва русофилистиците...по тая логика Филипините дето ежегодно ги помитат по 10 урагана трябва да са най-грешните в цял свят, хем там има доста християни.

Господ му омръзна да гледа безчинствата на тези сатани и сега ще ги наказва. Прекрасно е!

И природата иска да изтрие тия боклуци от земята.

А де,а де !

Един дъжд ги плаши, а обвиняват русия , че не е способна на "мащабна офанзива"

а е 34,5 cm2дъжд! Чети повече лаико и престани да пишеш глупости!

Измерване на количеството на валежа ——————————————————————————— Количеството на валежа се определя по дебелината на водния пласт, който би се образувал върху хоризонтална повърхност, без да става попиване, оттичане и изпаряване. Измерва се в mm височина, което съответства на широко възприетата мярка dm3/m2. Използват се уреди, наречени дъждомери, а отчитането става с мерителни стъкленици. Разграфяването е такова, че на едно деление съответства 1 mm. МАРШ ОБРАТНО ДА ЗАВЪРШИШ ОСНОВНО ОБРАЗОВАНИЕ!

Като не разбираш, защо се обаждаш? :-)

СЛЕД РЕШЕНИЕТО САЩ ДА ВОЮВАТ С РУСИЯ !! ЩЕ ПОСТРАДА И ЕВРОГЕЙСКАТА ТЕРИТОРИЯ :))

Наистина не знам как може да гледаме Америка след като тези дни я София беше такъв ужасен зимен ад.... В нашата европейска столица температурата падна до малко под 0 градуса и във вторник валя сняг! Имаше реална опасност тротоарите да станат хлъзгави, но разбира се Фандъкова нямаше как да се сети да обяви деня за неработен.... Кой ли изобщо мисли за хората.... Беше адски сибирски студ... Даже и вятър духаше на моменти... Аз такова зверско време не съм очаквал никога че може да има в страна извън СССР.

В България се извършва прочистване на местните и вкарването им в няколко резервата (София, Пловдив, Варна, Бургас). Само в България правителството пуска банди цигани да изнасилват и грабят села и вилни зони. В цял свят го няма това , единствено тук.

И природата не обича американците.

Частна фирма взе водата на концесия,после щата насърчаваше рязането на горите и разширяване на земеделските земи и поливането с вода от частната фирма. Нарочно се палеха горите години преди това ,което се случва.

Индианският дух на природата идва

Е пс мяма да има наводнения само в Карловско я? Хак да им е.

продължавай да шибаш тая краварска измет, която преди 250 годинки се настани на чужда територия, изтребвайки почти до крак местното население, а това което не успя да изтреби, го натика в резервати. Шибай тая измет, Господи, която постоянно се меси в чуждите държави.... Амин.

В момент на солидарност със Украйно, която също изпитва известни трудност във победоносният си марш към Москва, Калифорния да събере и дари едни 100тина милиарда. Да знам, че Калифорния е фалирала няколко пъти през 23г от новият век, но това никога не е спирало Американският дух и желание за свобода. Няма да забравя никога колко труб положиха Американците докато приравниха стандартите на живот със Баха до момент в който самите те отидоха да живеят там. По-сигурно било под патронажа на фамилията Ариано.

От 2001-ва насам нещо се счупи в тая държава и бавно но сигурно върви към модела ЮАР - малко заможни бели и 50% от населението в бидонвили - като белите ще почнат скоро и с огради да се обсаждат и никога няма да знеш дали няма да те отвлекат на някое кръстовище заради 100$.

Аз не мисля, че нещо се е счупило. Планът си беше все такъв. Сега разни непослушковци в Пекин и Москва се дърпат малко, но те имат народи да пазят, а онези не. Само един от 3те властови центъра е готов за Армагедон. Ако корупцията не е прояла и това...

Който сее раздори по света жъне бури у дома!

Абе само на мен ли ми се струва че толкова “непредвидимо” време и blackouts в системата за въздухоплаване по време на една война са твърде много “случайности”? :-)

еми не може ли да кажат на бурята, че са флагман на свободата и демокрациата и да земе да отиде и да залее чукотка? Или па те, сложете го и на мен също, да кажат, че ги насилва сексуално и да заведът дела и срещу урагана катрина във флорида?

По Са, хар ъп, оп са , хар-рп Харпът не спи!