Слон избяга от цирк в Русия, за да се порадва на снега (видео)

Женският слон не е създал опасност за минувачите, а просто се насладил за кратко на свободата си в преспите

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Клипчето беше просто за едно избягало слонче... Само за Тръмп не прочетох нищо... Шашава работа. Гледайте, забавлявайте се. От великите сили на никой не му дреме за Бг. Май вече и на българите... Слонът просто беше решил да се разходи, което може във всеки цирк да се случи... Дано Слончо има повече такива хубави моменти!

Слоновете са страхотни!

Горкият слон... но той не е единствен.Заминавайки си от Русия в Германия, композиторът Глинка се съблича напълно гол на границата, хвърли дрехите си на земята, за да не би случайно да пренесе смрадта на руснак и русия със себе си, той каза, че дори от дрехите не иска да усети вонящия дух на Русия…. изплю се на руска земя и извика: „Не дай Боже, никога повече да не видя този омерзена смрадлива робска държава и нейния народ! " - и пристъпи през бариерата в Германия.

Пак се изходиха краварските тролове. Това сънува ли го, от Козяк ли ти го казаха или звездите ти го говорят...

REDEEMER

Куп злобни глупости изписахте. Животинката просто има нужда да се отъркаля във вода. Кроткият ѝ характер свидетелства, че е гледана добре.

Гледал съм подобно видео за такава случка в САЩ. Тамо обаче слона полудя и обърна един квартал на опаки. Накрая го приспаха с пушка, или го застреляха не си спомням точно но квартала беше леш

Слончето е докопало водката на пазача и се е почувствало човек, сиреч, не е могло да понесе и една минута в оная кочина...

Нещата не са се променили много от Сталин насам. "Животните" бягат от "цирка", а после ги пращат да се "порадват" на снега в Сибир.

Дори и животните не искат да стоят в мурзилската зоологическа държава...

Не е нужно да признавате тук умствените сислабости...

Kъв слон, то и куче да вържеш ще избяга от там.