Сняг заваля на "Петрохан" (снимки/видео)

Зрители сигнализират за непочистена пътна настилка, което създава сериозни проблеми с преминаването през прохода, има и паднали дървета

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Къде е дрОгарката Комитова - 9ти Септември дойде!

Новото нормално, братя! Сега ако някой изгуби живота си там - най-добре ще е Комитова да си направи ритуално самоубийство, иначе ще трябва ние да я качваме по дърветата

АПИ предупреждават! шофьорите да бъдат внимателни...?!? А няма ли да почистят? Или ще изчакат да се стопи от самосебе си?

МУТРАТА и калинките хващаха снежинките още от въздуха!

Мутрата Радев и хунтата "предупреждавали" шофьорите, вместо да почистят пътищата! Типично по комунистически. Държавата е в режим на свободно падане, няма какво да се лъжем.

Кораба потъва, проходите в сняг.... Държавата на Радев Невнятния катастрофира!

Айде стига мрънкане бе, допреди 3 дена бяхме по къси гащи. Наваляло малко щото в планината паднало до 3 градуса...сигурен съм че вече се е стопило. Сигурен съм че всички мрънкачи до обяд още пърдят на топло под юргана, ама в соц. мрежите вече са нахейтили де що има "несправедливост", която им "ограничава правата". ...иначе като навали сериозния сняг, половината коли дори няма да си изчистят фаровете и мигачите, да не говорим за таван-а на колата. Мизерници!

Прохода на Републиката затворен за ремонт, Петрохан опасен за преминаване. Ако на Трите вятъра е така или пък някоя катастрофа го затвори - най-добре да затваряме държавата докато не се оправи времето..

то всяка година снегът ни изненадва, независимо кой е на власт.

Ми кЪ? Пред собствения им блок няма кой да почисти и ходят по пъртина като партизани, ама другите псуват. Тоя 3см сняг ще се стопи още преди да загрее "ГАЗ"-ката със солта, ама нали трябва да сме недоволни от всичко и от всички...щото ни "ограничават правата"

Дали има и 10% от тези дето минават прохода със зимни гуми? Ако застане Ушев на изхода на прохода и глобява поголовно за летни гуми - "неподготвеност на колата за пътните условия", дали няма да има дори по-голям вой. Ние сме се осрали, ама много ни пречи тоя дето пръднал!

Комитова плащай на пътните, че си е еало майката.

Тия нали бяха новото начало. Усещаш ли разликата?

колеги, плащате ли винетките?

Въпрос към Комитова, даже и Рашков може да се намеси.

Ти като го налапаш, ще си шофирам на,, Руфинкината"

Тези пияници и Господ не може да ги накара да чистят. А други няма. Една зима давах на един 150лв. да ме издърпа със снегорина нагоре по баира до върха. Пък аз ще намеря как да се спусна полека лека надолу до Бързия. Не поиска. Кръчмата в Гинци се толи с печка от варел в която се мятат дебели трупи и е топличко и му влязох в положението, не му се ходеше. Присламчих се до печката към тях, взех бутилка мастика и бутилка мента и си направих "облак". После дойде и кмета и бистрихме политиката. По едно време кръчмарят ни прогони и затвори кръчмата. Легнах в колата, която бях оставил на площада и заспах. По едно време дойдоха някакви полицаи и ме събудиха, пратих ги по дяволите и пак заспах. Резервоарът ми бе пълен с бензин, парното в колата работеше и ми бе топло и приятно.

Ото тези простотии с Облаците ги правехме на 18 ,19 г. Слагахме и сметанка за кафе вътре. Пияни на Попа и на Кравай. На тази възраст да се тровиш с такива лай.а. Ти си за бой бе момче.Сега под 20год. Чийвас не близвам.

Боеко: "Зимата ни изненада".