Специалисти прогнозират гибелта на много хора, вследствие на климатична катастрофа

Понастоящем се реализира сценарий, свързан с покачване на температурите с 3 градуса Целзий

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

пари се харчат безконтролно ще създават нова планета за човечеството че не можем да запазим нашата по голяма простотия не виждам природата дала умните не умеят да запазят. това е човека. ум царува ум .робува

Да им таковам таковата на тези специалисти

Кой ви даде компютри бре селтаци!

Едно нещо не разбирам...на кого е нужно да се създава тази паника и затрупване на хората с фалшива информация. Климата така или иначе ще се променя и човека е безсилен да го спре или променя / освен в собственото си жилище/. Дори по този "сценарии" истината е 50% . Да, в Европа е горещо, но в другия край на света / това се посочва и в статията/ вали повече от нормалното и вече няма суша в Калифорния, а този щат е трета икономическа сила в света / ако се разглежда като отделна държава/ и №1 по производство на плодове и зеленчуци. Освен това, когато в средните ширини стане по-горещо, същото ще стане и малко по-насевер, където сега лятото е само 1.5 месеца. Тогава там лятото ще се "увеличи" до 3-4 месеца и на много места в Сибир ще започне производство на храни, което не само ще компенсира загубите на Европа, но ще доведе и до свръх производство, защото за това няма дори да са нужни хора...Русия, а и всички големи държави отдавна влагат капитали в изкуствен интелект и вече има комбайни които правят всичко което трябва без в тях да има човек, а един човек от компютъра може да управлява десетки машини!!! Не е вярно и това което се "предвиждаше", че ако температурата се увеличи с около 0.5 градус / което вече е факт/ нивото на океана ще се повише с повече от метър...какгто виждаме това въобще не се случи. И това е нормално, защото повеч изпарения, водят до повеч валежи, но и от сняг в северните ширини, което компенсира до голяма степен топенето през лятото. Така, че това което трябва да се приготвим да правим е, ако там където живеем сега, стане не поносимо... да си вземем куфарчетата и да се преместим там където е нормално за живот. Все пак опит имаме... в Сахара от стотици години вече почти не живеят хора, нали?

Леле какъв талант! Защо не напишеш една две книги ами тролиш тук за стинки бре?

Не е само замърсяването. Под много планини се копаят тунели,така също се копае и разширява за магистрали и пътища в планините,а те са сериозна преграда за теченията. В Китай много сериозно се рушат планините за прокопаване и строеж на пътища,а това спомага на топли фронтове да достигат до Сибир и по на север,като така климата се затопля осезаемо. Отделно и изсичането на горите спомага за парниковия ефект. Защо не се спре изсичането на горите,защо не се залесява повсеместно ,а само се говори и нищо друго?!?

Прогнозирам смърта на над 99% от човечеството, ако продължават да ядат и пият вода всеки ден !

stankow

Смешници, за които отдавна на никой не му пука. Освен на нещастни деца като Грета Тунберг. Госпожицата сама е заявила, че страда от Asperger syndrome (нещо като аутизъм, но по-слабо), Аttention deficit hyperactivity disorder (ADHD) дефицит на внимание, Obsessive–compulsive disorder (OCD), обсесивен синдром, повтаря едно и също нещо маниакално и Selective mutism, не може да говори с хора в някои ситуации. Ето - само човек с четири синдрома едновременно може да им повярва на тези "специалисти", дето са ама такива жестоки "специалисти", че нямат имена, титли, даже университети, където работят !! :D

stankow

Забравих да добавя - едно нещастно дете, което няма дори основно образование. Напусна училище преди да завърши 8-ми клас и почна да ходи по света да се кара на депутатите.

Ех другарю ... Чугун вместо глава имаш ти!

За да стигнеш до този извод не е нужно много да мислиш, както и специални дипломи. За климатични мигранти се говори от много време...къде е новината тук?