Тръмп: Злото вече е сторено, какво толкова?!

Тръмп смята да облекчи екоизискванията за нови автомобили, планирани от администрацията на Обама

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ми то не е само до затоплянето бре! Виждали ли сте трафик в Лос Анджели?Въпреки катализаторите пак е смог.Пълно е със 30 годишни пикапи пушещи като локомотиви.И най често ги карат белите отрепки ,известни като ред- некове,основните гласоподаватели на оранжевият шопар.

Изобретенията и откритията на Тесла не са в основата на урагани, наводнения и огнени стихии ?

Senator1

Не само за климатични проблеми на бъдещите поколения е говорил Исус пред учениците си. Предупреждавал ги е да бдат, защото "камъни ще падат ит небето..."но не знае точно кога, това го зднае отец. казва той, тоест Октавиан Август.

и не го обиждай повече.

Айде някой да обясни механизма по който 0,035% Въглероден двуокис който хипотетично се е покачил с 0,004% предизвиква глобално затопляне.Защо никога не пишат данни и проценти.Защото е нелепо.Значи промяна с 4 молекули на 100 000 правят глобално затопляне.Това само Бате Бойко го може

4 не е малък процент от 35, нали?

Проблема е, че инфантилни политици с власт решават бъдещето на цялата планета.

Ами като следващия ураган отнесе НюЙорк ще размисли

Няма ли да се повишават температурите по-скоро че много дигнаха сметката за парното. От кога ги чакаме тия температурни промени.

С две думи ЕС ще измисля ограничение след ограничение и ще убива автомобилните си производители а САЩ ще си цапа на воля и ще позволява на своите производители да правят каквото им е кеф

Ограниченията водят до развитие. Европейските (и Японските) коли ще стават все по-добри, а американските боклуци ще си ги карат само в Америка. А Тръмп ще се чуди защо никъде не му искат таралясниците и ще обвинява в протекционизъм...

За съжаление е прав... Вече няма връщане назад. Планетата е съсипана и е въпрос на време да умрем в страшни мъки.

и затова той и себеподобните му да продължат да трупат пачки като за последно, така ли?

Никой не живее вечно, но някои живеят и ще живеят много по-добре от другите. Точно с натрупаните парички.

от тях, WTF?, си ги харчи със здраве, но ако не си от богаташите, но все пак ги защитаваш, значи си уникално глупав. Не те обиждам - просто изказвам хипотези, не знам дали си глупав или не.

по-зле са от СССР.

До неотдавна САЩ бяха замърсител номер 1 на Земята. Постепенно ги настигнаха Китай и Индия, но не знам моментната класация.

Сейм шит са и трите, но да, китайчугите сега ги бият по тоя показател.

И двете, дядо попе, и двете. И глупост, и егоизъм проявява Тръмп.