17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Как никой не коментира безгрижната кака на снимката. Излагате се!!

централна Африка- фронтовата линия на сблъсъка хаарп- сура? добре, че Господ е българин, та у нас всяко зло е за добро- какво прекрасно временце ,а? ако иска, може и до коледа да откара така...

Този Дедо не си е пил хапчетата за фантазии май :)

Напълно нормално е!!! Август е,той по принцип си е по сух,а и цяло лято валя... И това не е ,кой знае каква жега - 37 градуса,че то преди през август е имало и 43 - 44 градуса на сянка! Тогава не се пишеше толкова в новините,въпреки че беше по горещо! Имало е лета,като започнат жегите от април и карат до края на септември,суша и жега и пак нямаше манипулации за армагедони,а сега за всеки слънчев ден и ревете,се едно е дошъл края на света!

ти остави това - Къде,къде по горещо и сухо е било преди! ...... но да се стегнат синоптици и продуценти на новините и да се сетят все пак кой месец сме......нормално е да е топло, но да говорят за големи жеги,........ То за тях има два сезона - басииии жегата и басииии студа

Горещото време в БГ в равнините започнаа веднага след Великден. Ако ще до Коледа да е гоещо глобалното затопляне е поредната нагла лъжа на глобалистите. Ние не се плашим от жеги,студове,дъждове.

Горещо такова, филмът "Жега"...Само се гледаме хладно...

Пълни глупости !!! Не знам от къде черпите тази информация или си ги измясляте новините сами ! Склонен съм да повярвам на второто.

От цнтралата на ХААРП. Само от там могат да им дадат инфо за месеци напред. Истинското време такива гарантирани дългосрочни прогнози не е давало никога,и не дава.