Внезапно топене в Арктика може да увеличи с 50 процента изхвърленото количество въглероден диоксид

Малко изследвани процеси могат да доведат до това заледени площи да се дезинтегрират за дни

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Грета и Ал Гор, тоя измамник - да се намесят веднага! Не може един лед да спре електромобила!

Кой ли ги слуша учените.... Производителите на оръжие имат друга гледна точка... Да се намалява всекидневно населението та да не диша кислорода

Еми да дигнат данъкът на Арктика ( както направиха с колите ) и всичко е OK.

Някои учени...веч започнаха да проглеждат и да изплюват тук-там истината за въглеродния диоксид. Всеки нормален учен / разбирайте не в плен от парите, политическите и икономическите зависимости/ ще ви каже, че над 98% от въглеродния диоксид се произвежда от Световния океан и това няма как да се контролира. Така, че природата и климата ще продължата да в променят по своите си закони, независимо от това какво правим ние дребните човечента. А на нас ни остава възможеността да използваме крачката си и главите си и да си намерим удобно за нас място на планетата Земя...ако не ...просто ще изчезнем както са изчезнали цивилизациите построитли пирамидите в Южна Америка и тези в Египед.

... ДО ВСИЧКИ НЕУКИ ГЛУПАЦИ - CO2 в атмосферата е 0.4% от състава й. Това, че ще стане (а то е лъжа) с 50% повече означава числото 0.6% ... тук е момента да се замислите ... ДАЛИ ТОВА НЕЩО ЩЕ ПРОМЕНИ ???? ОТГОВОР: Нееее, НИКОГА ! В по-ранни етапи на развитие на нашата планета това число е било до 8% и температурите не се мърдали от сегашните !!!!!

Какво означава зелените растения да се дезинтегрират? Наистина не ми е ясно?

Уж не се топеше и хоп внезапно топене!

Таман, ще има повече храна за растенията!

permafrost вечната замръзналост, ай сиктер от ренегати!

Знаете ли Внезапен удар на метеорит с размерите на глупостта на ДИР колко въглероден диоксид ще изхвърли в атмосферата? Пътници сме!

Големи глупости ей. Какво го нарочихте този въглероден диоксид като нещо особено опасно не знам, но е много ама много смешно. :-) Кажете на всички крави да не дишат и да не пърдят и ще спасите света.

А ако баба ми бе мъжка, щеше да има дръжка...

Внезапно топене? Интересно, но мога да се сетя и за други внезапни неща - внезапен удар от астероид, или комета - по-вероятно е дори. Тогава да видиш какво "шоу" ще е .