Жегата стигна до 39º, множество сигнали за колабирали

Съветите са хората да избягват тъмни дрехи и да не забравят да излизат с шапки

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Съветите са правилни за жегите, но хората не ги спазват. В България и млади , и възрастни хора не сасвикнали да носят шапки и да се движат повече на сянка.

Днеска се возих в автобус и някой пръдна. Замириса няма да ви казвам на какво?! На развалено кисело зеле и гнили банани...От това аз повърнах върху главата на някаква бременна. Без да имам няква вина разбирате ли. Без да искам да цапам просто ме догнуся. Валчестото се разписка а на мене ми идеше е такъф шамар да й забърша. Накрая й казах право в очите ДОБРЕ МА ТРЪТЛО ТИ КАТО СИ ДИГА КРАКАТА и ти зарЕдиха фурната с кифли оти сега пискаш, че те покрих с нещо което не е кой знае колко по-различно от сперма нали пак излиза спонтанно?!

Множество колабирали? В смисъл много хора са ударили по някоя кола и бира? Ми нормално в тая жега, къде е тук "новината"?

А едно време през комунизма, 40-42 градуса си беше съвсем нормално, че даже 8 млн български граждани ходега на работа поне по 5 дни в седмицата

Няма инфаркти само ковид

Тия бабички и дядовци къде са тръгнали по улиците в най голямата жега ми не си седат у тях... После ангажират лекарите които си имат по важна работа от заблудени дъртаци