Днес в низините ще бъде мъгливо или с ниска слоеста облачност през целия ден. В останалите части на страната ще бъде предимно слънчево с повече облаци в югоизточните райони. В Странджа и по Южното Черноморие е възможно да превали съвсем слаб дъжд.

Дневните температури ще бъдат от 10 до 15 градуса, в местата с мъгла и ниски облаци малко по-ниски.

Ще духа слаб североизточен вятър.

През нощта над североизточната половина на страната облачността ще се увеличава, но ще остане без валежи. Температурите утре сутрин ще бъдат от 1 до 7 градуса, малко по-високи по Черноморието. Ще продължи да духа слаб североизточен вятър.

Утре над по-голямата част от страната облачността ще бъде значителна. По-съществени разкъсвания и намаления ще има над югозападните райони. Вятърът от североизток ще бъде слаб, в Източна България до умерен.

Температурите ще се понижат още малко и ще бъдат от 10 до 13, само в крайните югозападни райони до около 15 градуса. 

По Черноморието е възможно да превали или преръми слабо.

В сряда облачността ще бъде значителна, почти без валеж. Ще продължи да духа слаб североизточен вятър,. Минималните температури ще бъдат без промяна, а дневните - от 7 до 12 градуса.

В четвъртък облачността ще бъде разкъсана, по-значителна в източната половина на страната. Минималните температури ще са от 2 до 7 в повечето места, а дневните - от 8 до 14 градуса.

Без съществена промяна на времето ще остане от петък до неделя. Сутрин минималните температури ще са от около нула до 5 градуса , в неделя - на места и малко по-ниски.

В низините ще бъде мъгливо и с ниска облачност, а в планините ще има повече слънчеви часове. Дневните температури ще бъдат в рамките на нормалните за ноември, от 6-8 градуса в местата с мъгли до 12-14 с полупланинските и крайните югозападни райони.