Минималните температури тази сутрин бяха отрицателни и на много места, където имаше масов цъфтеж на ранни овощни видове има поражения по част от тях. Ниски ще бъдат температурите и утре сутрин.

Днес ще бъде слънчево, но по-хладно. Температурите ще достигнат  5 до 10 градуса.

Ще духа слаб източен, в източните райони - северен вятър.

През нощта ще бъде ясно и почти тихо. Сутрин минималните температури ще бъдат отново ниски- от около минус 5 до нула градуса. До плюс 2-3 ще бъдат те по Черноморието, но на места в ниските части на низините и високите котловини отново ще има и по-ниски стойности - до около минус 7.

През деня ще се появи слаб вятър от юг и температурите ще се повишат. През деня, на фона на слънчево време, температурите ще достигнат 10 до 15 градуса.

В сряда температурите сутринта ще бъдат от около минус 2-3 на места в ниските части на Югоизточна България до 2-3 градуса над нулата в Дунавската равнина.

През деня облачността ще бъде променлива, а вятърът ще се ориентира временно от североизток. Максималните температури ще останат от 8 до 14 градуса.

В четвъртък ще бъде по-топло с няколко градуса и почти тихо. Ще има и повече слънце, макар  и  с временни увеличения на облачността. Минималните температури ще бъдат от около нула до плюс 5 градуса, а след обяд дневните стойности ще са от 11 до 16 градуса.

В петък и събота ще бъде най-топло, с температури от 12 до 17 градуса. Облачността ще бъде променлива. По-високи ще са и минималните температури.

В неделя  и понеделник от североизток ще прониква по-студен въздух и температурите ще се понижат.