Кои са 25-те най-хубави плажа на света - 1 част (галерия)

Класацията се прави, според отзивите на туристите, реално посетили съответните места

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А къде на снимките са им чадърите и шезлонгите за по 50 лв?

Доминиканска република, Куба, изобщо Карибите са красота, също и Таити, изобщо Френска Полинезия е приказно, Малдиви също...Вероятно ще са в по-първите места в класацията.

изобщо ти е любима дума ? а какво ще кажеш за... въобще? да поразнообразиш и без това богатия си речник ? а мойту селу на брегъ на дунавъ пък нашкой яку! ама то шай на 3-то мясту, затва го няа ощи

чуждопоклонници ма

Най-големият ни плаж е Шкорпиловци чак до Камчия.

И Крапец-Дуранкулак също.

прегледах много чудно местенце ще го посетим

Стига се връзвайте на ...евтини реклами. Хубави плажове има на всякъде по света. Нормално е "нашите" да са най-хубави, защото са си наши, но ако можехме да бъдем безпристрастни и да се абстрахираме от родното си място и просто погледнем на света като на едно малко място за живеене...ще видим много прекрасни места за плажуване.

Нашите плажове са едни от най-хубавите в света. Дори само заради това, че морето ни е по-малко солено и става за къпане, а и плажовете ни са покрити със златист, фин пясък.

На Албена пясъка е сребристобял и горещо го препоръчвам, а на Златни пясъци пясъците са златни.

Бяха. Вече е толкова бетонирано и презастроено, че от 11 години почивам в чужбина, и хич не ми липсват мутрите и бетона.

Хе хе, редовниата годишна рекламна класация.Трябва да има разнообразие,бизнесът го изисква.Предишните "най-добри" са си пак много добри,но хората се нуждаят от нови приключения.Догодина ще има нови "най-добри".

Абе не ми ги фали.Бали, Бали една камара пари и като отидеш мизерия.Който не знае на Бали има около 1 000 000 бездомни кучета и е опасно да не те изядат.

Мизерия....? Къде точно си бил ,бе мушморок.

На остров 20 на 30 км 1 милион улични кучета какво е бе.

Кута, Легиан, Легиан кая, семиняк, чанггу, улууатуу, паданг паданг, баланган, Саранган, санур, нуса дуа, денпазар, убуд, туламбен, Танах лот и още много, много други места. Преди 12 години мислех, че е абсолютна цигания с найлоновите торбички на Кута и мизерията в океана. Сега е още по-гадно. На чанггу след 20 часа нямаше какво да вечеряш. Един ресторант и магазин. Прекрасен сърфинг. Сега е олигофрения. Санур преди 12 години, след десет няма ресторанти, барове до 12. Сега е същата цигания като Кута. Кута презастроена. Циганите се пазарят навсякъде. Опитаха се да ми вземат телефона и портфейла на Легиан стрийт. Ядоха шамари и ритници. Ако не ходите само в развиващи се страни от третия свят ще знаете разликата. Чуждите вериги хотели не цивилизоват местните. В днкато им е.

И аз не съм впечатлена от Азия, с изключение на Малдиви и Сингапур.

Най хубавите плажове бяха на българското Черноморие преди демокрацията и особено преди либералната демокрация. Кой не помни Албена и Златните пясъци или Свети влас или Каваците, ами залива на Шкорпиловци....

Албена и Златни пясъце да, Свети влас не, плажът беше и още е невзрачен. Слънчев бряг беше и е с хубав плаж! Каваците беше пуст. Но има една подробност, преди либералната демокрация Албена, Златни пясъци и Слънчев бряг не бяха за българи!

То затова са Златни пясъци защото пясъците са златни а на Албена пясъка е бял сребърно бял и много ситен а тук виждам кафяви и сиви плажове но западна класация е......

Специално за Кипър, Ниси е много по-як от смокиновия.