4 дни работа от къщи = 10% по-малко замърсяване на въздуха

Засилено се обсъжда дали някои сектори да не преминат към хибридни форми на работа или направо да останат извън офисите

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А ако се спре изсичането на дърветата, централите на въглища и боклук, тровенето на реките от химическите заводи.... така няма ли да се изчисти природата, или по-важно е овцете да са затворници на домовете си...

То по-добре направо на улицата бря. Тъй хем няма да се залива с бетон, хем ше са на чист въздух, хем ще имат социални контакти и нема да изперкват до суицизъм. Пък може у гората, съвсем ше е ок екологично.

А открили ли са от работата в къщи, колко по-дебели са станали? В САЩ покрай някаква "карантина 15", измерили че станали 29 паунда (13кг) по-дебели. Което води до най-голямата сърдечна смъртност. Само от дебелеенето по света което доведоха с ковид фобията, може по света вече да са умрели милиони.

Започват да ни подготвят!!! Група учени(много ми е любимо...КОЛКО СА В ГРУПА,КАК СЕ КАЗВАТ,УЧЕНИ ОТ КОЯ НАУКА).... СКОРО ЩЕ НИ ДЪРЖАТ ЗАКЛЮЧЕНИ-ДА НЕ ДИШАМЕ,ЩОТО ИМ ЗАМЪРСЯВАМЕ!!! ЩЕ НИ ОТПУСКАТ-ДИШАНЕ,САМО СЪС-СЕРТИФИКАТ!!! ВЕЧЕ СВИКНАХМЕ...САМО СЪС СЕРТИФИКАТ: СПОРТ,КИНО,ТРАНСПОРТ,РАБОТА,ОБРАЗОВАНИЕ,РЕСТОРАНТ,КАФЕ,МАГАЗИН,ВАКАНЦИЯ....ЩО НЕ И ДИШАНЕ? В БЪДЕЩЕ-СЕРТИФИКАТ ЗА ПРАВО НА ЖИВОТ!!! ТЕРОРИСТИТЕ(НА ВСИЧКИ НИВА),ТРЯБВА ДА БЪДАТ: ПРЕСЛЕДВАНИ И НЕУТРАЛИЗИРАНИ!!!

А да пръцкаме може ли?

При преминаване от 5 дневана на 4 дневан работна седмица, също ще се намали с 20% замърсяването.