Арабските монархии трябва да подготвят жителите си за бъдещето след петрола

Данъкът върху доходите там, който някога беше немислим, сега е възможна част от решението

Обратно в новината

Коментари - Арабските монархии трябва да подготвят жителите си за бъдещето след петрола | Времето.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Края на петрола,но естествено пак сме в невидение.ПО-СКОРО НОВИЯТ СВЕТОВЕН РЕД,КАКВОТО ТИ КАЖЕ ИЗВРАТЕНИЯ ЕЛИТ,КАТО ТИ КАЖАТ КАЧВАЙ СЕ НА КОЛЕЛО,ТИ ДА ГО НАПРАВИШ,И ОПЪНЕШ ЛИ СЕ ГЛОБИ САНКЦИИ БОЙ.ТОВА Е БЪДЕЩЕТО.

Арабските млнархии са шефовете на световното циганство.Тия не са в състояние дори магданоз да култивират.Какво бъдеще миже да има за тайова множество цигани,които не могат да бачкат? Никакво! Ето затова ни окупират с помошта на масонското ЕС,за да цквеят гратис.Циганин не мисли.Циганин мърсува.

троловете са станали много злостни, да не са намалили рублите

Бъдещето от сега го виждам. Обратно по камилите...

Те са си подготвени

Хахаха освен ЕСсср, кой друг въобще е казал, че ще се откаже от петрола! Кои САЩ - освен калифорния и ЛА, как я виждате тексасец на електро-пикап? Русия и държавите покрай нея - хахахаха! Китай и Индия? Бразилия и Южна америка на електрички? Абре стига сте представяли идиотите от ЕСсср като целият свят! Европа е пътник, еднопосочен влак!

Само не разбрах петрола с какво го заместихме - и че някой гледал ли е че освен за гориво се ползва за почти всичко в съвременния живот?

дрОгаре, не ги мислете арабите! те развиха икономика и туризъм, инвестираха в надеждни сектори в нормални държави! кахърете се за раша, която с паричките от въглеводородите си е кочина, а без тях ще стане памойка!

"кой" си пропуснал "еко".

4 месеца държали тялото на починало дете заради социални помощи... Бългейрия, изи ту файнд

смешници, платете си социалните пенсии на бедните хора. След това гледайте другите богати държави, които изгониха Бидона като мръсно куче. Вие от някакви посланици се насирате. Знайте си мястото псета долни!

пускат подобни новини, за да се насочва вниманието от тоталната беднотия и простащина към други теми. Бедняците в България, робите на САЩ и ЕС без грам собствено мнение да не си дават мнението, което е повече от нежелано и неуместно. Просто не знаете къде се намирате бедняци!

гнусни сороспии и не давайте акъл на арабските страни. Те отдавна не се надяват основно на петрол. Дубай разчита само 4% на петрола! Егати простите скапняци. Бедни кравороби!

екофашагите що не садят дървета? Може би не изглежда логично?

Бъдещото се казва Европа, ще мандръсът европедалите....

Намери ли се алтернатива на петрола, а то отдавна има, приказката свършва. До 30 години там отново ще е пясък, с празни призрачни сгради.

Ама много си прост и ограничен! С единствената си мозъчна клетка просто млъквай и не се излагай! Егари бедния скапаняк малоумен! Седнал беднакът бай ганка да гледа в канчето на богатите. Гнидо умирай в бедност!

“Не съжалявай човек, който има самолет”

Значи за вас е по важно, не това че европейците, ще трябва да ходят пеш, а това че арабите няма да има на кой да продават петрол. Поредната пълна тъпотия

Надявам се, че хората скоро ще се опомнят и ще разберат, че най-евтиния и най-сигурния ресурс са петрол и газ. Масовата манипулация ще бъде разкрита. Та нали СО2 е толкова важен за да има растителност! Дори и да има някакво увеличение на температурата, то е минимално. Ще цитирам един от най-големите специалисти в областта на климата. Работил е за няколко американски правителства, но не им стиска да го използват отново. "Да, ледниците се топят, но не от вчера. те се топят вече над 10000 години, като минават през фази на топене и замръзване. Като цяло за човечеството е по-добре, когато те се топят, защото климатът става хубав за хората. Когато ледниците започват да растат и замръзват става по-трудно за нас, хората. Земята се захлажда и в резултат има много суша. Всички ние трябва да се радваме на периодите на затопляне. Нашата способност да разбираме процесите на Земята е изключително важна. Загубили сме вярна представа заради климатичната истерия, която ни е обхванала. Климатичната спешност не е реална и не съществува."

Зависи. С тези цени на тока много хора може да минат на генератори с двг, освен ако няма скоро голям пробив в соларната технология и нейното поевтиняване. Тази инвестиция в електропреносимата мрежа ще трябва да се избие отнякъде, а откъде освен от крайния потребител?

Изобщо не ги мислете. Арабите отдавна са се подсигурики, като изкупуват западни фирми и недвижими имоти с нефтените свръхпечалби.

Да свиквате с хлебарките. Те ще са ви бъдещето. Или ще сте храна за тях или вие ще ги ядете.

Щом дирниците говорят, шейховете да вадят тетрадките и химикалите и да си записват.

От зелените

Мамето ше им се ебе на европедалите и сащисаните. Към оръжието на Русия ше се добавят парите на арабите и запада ше бъде занулен и рестартиран от собствената си глупост.

Не само те трябва да се подготвят, след изкопаеми горива прехода към каменната ера ще бъде трудна за всички, за повечето смъртоносна.