Арктическо езеро бълва тонове метан за един ден (видео)

Повърхността на езерото Еси в Северна Аляска се тресе през целия ден.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Езерото никога не замръзва?!? Абе, редакторчето! Ти не виждаш ли, че езерото е замръзнало?!?

Няма парникови газове, стига с тези глупости за дебили. Нито един газ не може да филтрира излъчването на топлина, инфраред или видим спектър или нискочестотен радио спектър от земята към космоса, с което да понижи охлаждането на планетата нощем и денем.... Единствено газовете, които разрушават Озона, са опасни. Върху магнитното поле на Земята не влияят никакви газове също, но утре може соросоидите и такава идиотска лъжа да сътворят, за да събират едни големи пари от дебилите....

Талкова ли не могат да го уловят този метан и да го използват ,но явно не им е изгодно за такова количество да се занимават .

Имат бълва ние нямаме духаме супата -те затова янките искат русия имат всицко от А до Я.

По-точно това е "цикъл на обратна връзка", но положителна. Би трябвало в следствие от това да се получи и една отрицателна ОВ, която ще е в следствие на повечето пара в атмосферата (облаци) Да видим какъв ще е крайния резултат.

Дайте го в моя двор, ако ви пречи...

"Доближете запалка над повърхността му и езерото ще хвърли над главата СИ огнен стълб." Предлагам на автора да отвори резервоара на колата си и да пощрака със запалката. Да провери има ли бензин, не че нещо.......

Гадните американци да вземат мерки за понижаване нивата на парниковите емисии. Ако не могат да затапят езерото да ефтаназират 6000 крави. Всичките там комисии да се самосезират и да се свика общото събрание на ООН.

Къде е видеото, простаци?

Там си е. натискаш триъгълничето и то тръгва. Омнико!))

"Тя изучава езерото Еси-езеро през", "...за постоянното проникване на парниковия газ от метан", "вечната замръзналост се размразява", "са изтекли най-големите мехурчета" Нещо много ви куца езикът май?