17-11-2017 20-11-2018

Коментари

да държиш бебе в жегата акъл море

Еми с намордниците в жегата няма как да не припадат. Важното е, че няма да умрат от ковид. Умирането от каквото и да е друго, ме се брои.

пак Мутавчийски е виновен

Мм да то и бебето било с маска! Идиоти! Маските са ви виновни, че сте деградирали, чалгапитеци!

избиратели на ИТН. Дано детенцето да се оправи.

Тия последните трима идиоти, ако не политизират някоя странична тема, няма да са те...Какво общо имат всичките тия образи с темата?Иначе по темата, времето навън...е само за вътре...

На това дете топлинния удар му е най-малкия проблем. Далеч повече проблеми ще има с глупавата си майка, която го е извела по обяд при 35 градуса.

Дехидратация ! Бебето има много по- голям % вода в организма, от стария. За това при горещини, диария, повръщане, бързо се обезводнява. За това на старите жени продават хидратиращи кремове. За това, майки, давайте вода на бебета и деца ! Не слушайте само съветите- дайте кърма/сухо мляко/ на детето, когато плаче/гладно. То суче и смуче, защото сукателният рефлекс изчезва само когата детето е много зле. Пийте много вода, хора. Хипертоници- мерете си кръвното, спада ви ,щото се потите много и не пиете Н2О. Спрете или намалете изпикаващите съставки на лекарствата. Без вода няма живот. Без храна се оцелява дълго, без вода...

Аз съм от тия тримата и използвах избиратели на ИТН учтиво за да не кажа какво мисля за родителите на детето.

Няма как да пропуснете да не вмъкнете нещо за пандемията. Когато си навън маската не е задължителна, а вътре на повечето места има климатици. Стига с простотиите ви моля.

Точно днес гледах една майка да бута количка с много малко бебе баш към 12:30-13:00 в жегата и ѝ се чудех на акъла..

Всички с АРАБСКИ маски ( бурки, фереджета) да се махат от Парламента и от Магазините ( Аптеките имат разделителен прозорец), а също и арабите, които Боклук Борисов сложи да гледат дали българите носят АРАБСКИ маски, в държавните фирми... Да бягат към Саудитска Арабия... Само такива се заразяват с вируси, или разни педдерази, еббали се с араби и китайци... Вече РАЗБРАХМЕ че Боклук Б.Б. Банкя-лията е Педдераз и затова носи АРАБСКА маска, както Евнух, Педдераз, Роб в Харема на араби- Мюсюлмани.. И точно затова, Фандъкова пуска групи от педдерази да се събират, да обикалят из София и да РАЗВРАЩАВАТ малките деца... На изборите за парламент, в изборните секции, НЕ трябва да има МАСКИ, за да можем да ВИДИМ - Кой иска да гласува... Чух че Боклук Б.Б. давал БГ паспорти на маймуни и китайци.. Така че , ако някой види такива да приближават Изборните секции, трябва да ги ИЗГОНЯТ към Турция.. САМО араби, негри и КРАДЦИ, и мошеници може да влязят да гласуват с маски !!

Шефе, не е разходки с джипка, аз поне имам каскет да ми пази сянка, ами ти с тая гола и празна глава…

Това за старите жени и хидратиращите кремове е доста спорно твърдение. :)

хайде стига глупости. Това не са температури при които да се получи "топлинен удар". Даже вероятно и деходратация не е, а показва нисък тонус на сърдечния мускул, снощен махмурлук или серизоно запушване на артериите. Тук е 30 градуса в 6 сутринта. Вечер към 4 е 45-48. Това на сянка. Вода се пие общо взето по 500мл на всеки 30-45 минути, и проблеми няма. Хората се разхождат навън без грижи, не претоплят, не припадат. Виж ако си диванно мекотело и не пиеш вода, проблема си е твой. Възрастен човек трябва да пие поне 3 литра вода в зимни дни. В летни дни това количество може да стигне и до 9-10 литра на ден.

Ехх.. Тея нови щамове на ковид вече и децата почнаха да тръшкат. :(

Колкото и да е топло човек пие толкова вода колкото му се пие,а 10-те литра си ги пий ти.