17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ехх.. Тея нови щамове на ковид вече и децата почнаха да тръшкат. :(

хайде стига глупости. Това не са температури при които да се получи "топлинен удар". Даже вероятно и деходратация не е, а показва нисък тонус на сърдечния мускул, снощен махмурлук или серизоно запушване на артериите. Тук е 30 градуса в 6 сутринта. Вечер към 4 е 45-48. Това на сянка. Вода се пие общо взето по 500мл на всеки 30-45 минути, и проблеми няма. Хората се разхождат навън без грижи, не претоплят, не припадат. Виж ако си диванно мекотело и не пиеш вода, проблема си е твой. Възрастен човек трябва да пие поне 3 литра вода в зимни дни. В летни дни това количество може да стигне и до 9-10 литра на ден.

Колкото и да е топло човек пие толкова вода колкото му се пие,а 10-те литра си ги пий ти.

Шефе, не е разходки с джипка, аз поне имам каскет да ми пази сянка, ами ти с тая гола и празна глава…

Всички с АРАБСКИ маски ( бурки, фереджета) да се махат от Парламента и от Магазините ( Аптеките имат разделителен прозорец), а също и арабите, които Боклук Борисов сложи да гледат дали българите носят АРАБСКИ маски, в държавните фирми... Да бягат към Саудитска Арабия... Само такива се заразяват с вируси, или разни педдерази, еббали се с араби и китайци... Вече РАЗБРАХМЕ че Боклук Б.Б. Банкя-лията е Педдераз и затова носи АРАБСКА маска, както Евнух, Педдераз, Роб в Харема на араби- Мюсюлмани.. И точно затова, Фандъкова пуска групи от педдерази да се събират, да обикалят из София и да РАЗВРАЩАВАТ малките деца... На изборите за парламент, в изборните секции, НЕ трябва да има МАСКИ, за да можем да ВИДИМ - Кой иска да гласува... Чух че Боклук Б.Б. давал БГ паспорти на маймуни и китайци.. Така че , ако някой види такива да приближават Изборните секции, трябва да ги ИЗГОНЯТ към Турция.. САМО араби, негри и КРАДЦИ, и мошеници може да влязят да гласуват с маски !!

Дехидратация ! Бебето има много по- голям % вода в организма, от стария. За това при горещини, диария, повръщане, бързо се обезводнява. За това на старите жени продават хидратиращи кремове. За това, майки, давайте вода на бебета и деца ! Не слушайте само съветите- дайте кърма/сухо мляко/ на детето, когато плаче/гладно. То суче и смуче, защото сукателният рефлекс изчезва само когата детето е много зле. Пийте много вода, хора. Хипертоници- мерете си кръвното, спада ви ,щото се потите много и не пиете Н2О. Спрете или намалете изпикаващите съставки на лекарствата. Без вода няма живот. Без храна се оцелява дълго, без вода...

Това за старите жени и хидратиращите кремове е доста спорно твърдение. :)

На това дете топлинния удар му е най-малкия проблем. Далеч повече проблеми ще има с глупавата си майка, която го е извела по обяд при 35 градуса.

Точно днес гледах една майка да бута количка с много малко бебе баш към 12:30-13:00 в жегата и ѝ се чудех на акъла..

Тия последните трима идиоти, ако не политизират някоя странична тема, няма да са те...Какво общо имат всичките тия образи с темата?Иначе по темата, времето навън...е само за вътре...

Аз съм от тия тримата и използвах избиратели на ИТН учтиво за да не кажа какво мисля за родителите на детето.

избиратели на ИТН. Дано детенцето да се оправи.

пак Мутавчийски е виновен

Еми с намордниците в жегата няма как да не припадат. Важното е, че няма да умрат от ковид. Умирането от каквото и да е друго, ме се брои.

Мм да то и бебето било с маска! Идиоти! Маските са ви виновни, че сте деградирали, чалгапитеци!

Няма как да пропуснете да не вмъкнете нещо за пандемията. Когато си навън маската не е задължителна, а вътре на повечето места има климатици. Стига с простотиите ви моля.

да държиш бебе в жегата акъл море