Бил Гейтс: Ползването на частен самолет е оправдано, щом е за каузата за борба с климатичните промени

Милиардерът използва частен самолет, същевременно призовавайки граждански и правителствени лидери да предприемат действия за ограничаване на емисиите

Обратно в новината

Коментари - Бил Гейтс: Ползването на частен самолет е оправдано, щом е за каузата за борба с климатичните промени | Времето.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Как дяволът чете евангелието.

Аз мога да правя всичкото, вие сте мизерници и като такива си стойте в дупките каза с две думи Бил Гейтс

който незнае де бил гей.тс е започнал като един обикновен крадец на софтуер

Днеска малко се борих с климатичните промени (не пръднах, когато ми се пърдеше).. къде да дойда за частния ми самолет?

Аман от вашите климатични промени, всички накрая отиваме на едно и също място, тъпунгер

Лицемерен и нагъл кретен!

Хахаха! Якоооо! Има Интернет платформи достатъчно, за да види всичко без да ходи!!! Еййй

Абе ще уловиш ти хорския ХУЙЙ скоро време!

Лайфстайл Любопитно ot dir.bg "Целта оправдава средствата" - един от изразите, които използваме грешно

Това че дава пари, в никакъв случай не означава, че си е изкупил вината. Като лети с частен самолет, оставя въглероден отпечатък. Да си ограничи полетите. Но те да бяха само полетите. Бил притежава компании в почти всеки сектор от икономиката и доста от тях са едни от виновниците за глобалното затопляне. Въглеродният отпечатък на бизнесите му е доста голям.

Не си никаква част. Ти си проблема.

Значи аз мога да наеба грета тумберг в дупето за да не ражда дете ,че ще има голям въглероден отпечатък :)

То тия като тоя точно от секс в дупето се раждат.. по-добре недей.

така ли бе педал надут,що не си ебеш цялата рода отпадък такъв

Тоя така ще оправдае утре и 1-2 млрд. по-малко население, отишло си насилствено, не по собствена воля.

Climeworks е компания, която използва технология за директно улавяне на въздуха, за да отстранява въглероден диоксид от атмосферата в продължение на шест години по искане на физически и юридически лица. Съобщава се, че уловеният въглероден диоксид след това се съхранява под земята, според Yahoo News

Това и на мен ли ми изглежда като брътвеж на някой луд? Под земята да не е някакъв вакуум, почвата не е ли част от екосистемата на планетата? Как, по дяволите това става технически и с колко намалява въпросния отпечатък? И изобщо, някак нагло е да приравняват човешкия ЖИВОТ към ОТПЕЧАТЪК, не мислите ли? Това си е жив фашизъм. Утре някой ще започне да ни мери "отпечатъците" и да решава кой може да остане да живее. Добре дошли в прекрасния нов свят!

Аз имам фирма която извършва абсолютно същото само че с мисълта на няколко мои работници телепати. Пречистваме и складираме. Как, къде и колко няма значение. Ти плащаш , ние чистим въздуха!

Нещастник!

Страшният съд ще е над него много скоро!

Невротичката Грета да се изкаже по въпроса

АЗ? Намалявам емисиите, с кола за 380 хиляди евро ! Какво повече да направя?

сам

'Така че, знаете ли, трябва ли да си стоя вкъщи...' - Да, г-н ГЕЙтс, по-добре си стойте вкъщи за каузата, за едно по-добро Човечество...

Ще плачем за рокфелер и ротшилд, но... Онези бяха джентълмени от класа... Този и подобните му са жалки хипстъри ...

Наглец!

Ами няма как: ще му ЕПМ!

Били, не е лесно да се налага религиозен култ. Било то и Климатичен такъв. Питай Том Круз. Максимума е да си имаш малко повече калинки да те обслужват и да не плащаш данъци.

Лицемер! По тая логика и аз ще си карам дизела под предлог, че у дома всеки ден правя сбирка и обсъждаме климатичните промени, но трябва да ходя и на работа, за да плащам тая нафта.

Какъв наглец!!!! И освен това луд!!!

аз си ползвам колата, ям хляб без хлебарки и месо по 5 пъти в седмицата, пътувам със самолети - и се боря със климатичните промени което ме оправдава във всичко това, както и всеки друг жител на планетата - всички ние живеем за каузата за борба с климатичните промени така, че остави си скакалците и хлебарките за на майка ти путката, а зеления преход си го прекарай през педалския пърдялник!

То за каузата на човешкото добруване може да направиш лиценза за Уиндоуся и Офися безплатен ? Или пък да пуснеш кода на Уиндоуся под GPL? Смешник! Нали си голям филантроп?

А ще ядем ли продуктите от еко-тоалетната, която разработва Бил Гейтс?

Той да е само самолета( мисля че са.два) да кажеш - айде какво толкова? Ама не е само той ! В имението му влиза електро захранване като за малък град, вътре има езеро с пясък от Карибско море, гаража е пълен с свръх мощни бензинови автомобили, яхтата ( малък круизен кораб ) се движи с дизел а двата въпросни самолета навъртат часове каза малка авиокомпания...и още ...и още ...

Демек ограниченията не важат за богатите!

Всички социални мрежи дадоха прекалено много глас на всякакви тъпаци. И сега положението върви към анархия, в която всеки приравнява възможността да се изкаже, със смисъла на това изказване.

И аз в името на Еко-Гриин каузата ще си карам дизела.

А как ще опревдае обвиненията е сексуален тормоз от негови служителки? Вярно, че отдавна не може да ходи на педо острова на епстийн и жена му го напусна след разкрития за вечерянето с епстийн, добре, че го самоубиха де... Той и до там се летеше с частен самолет...

Ааа така, всичко в името на човека, а кой е човекът?

По неговата логика - ако обера банка, хванат ме и върна парите - всичко е ОК. Ако е така - ще се пробвам :)

Какъв жалък демагог. Докато няма повече честни хора, няма да има просперитет.

Хахаххахахахах ами дай да ти пръснем халката и ще е оправдано щото е за борбата с климатичните промени. Деба скапания евнух лицемерен сеедно всяко едно негово пътуване е свързано с климата. Колкото по скоро издъхне този цирей толкова по добре за целия космос

Това, че си милиардер обаче, не оправдава това, че си тъп. Изказванията на този човек ми идват в повече в последно време.

Всички атлантици, мрете изроди.

Майтап бе Били!

За каузата може да се ползва и обществен самолет, нали?

Най оправдано е такива като Бил Гейтс да си дарят личното състояние за борбата с климатичните промени! Може да си оставят по един милиард все пак .

Ева ти гюбрето! Когато плащаш всичко е оправдано?! Да платим на наемен убиец тогава, за да заличи напълно въглеродния ти отпечатък?

Струва!?

Затова казах да платим, в множествено число. Все пак всичко е позволено, когато се бориш срещу климатичните промени, нали? После ще можем да правим всички, да караме дизели, да горим въглища и т.н., защото бил гей тс е използвал много повече от нашите семейства, освен това е платил, за да се премахва и ще имаме много да цапаме... Таке де, ще сме си ПЛАТИЛИ!

И за мен е оправдано да си карам дизела. Причини колкото щеш.

Еми ето бориш се, като пишеш в статия споменаваща климатичните промени, значи можеш да цапаш атмосферата, платил си и интернета, значи дори си платил за това! Най-тъпото е, че тоя измамник и малоумник ни определя живота! Майка му (разбира се не е от случайно семейство) го е запознала с шефа на АйБиЕм, на който е продал операционна система, която е нямал, после е раборил за Епъл и е откраднал графичния интерфейс.

Бил си бил бустер и отишла да се бута в Билла за кори Бела на промоция, но продавачките го били били. Бил ли е Бил в Била и дали не само Мелинда, но и други са го били били?

Дано да имаме късмет тоя самолет да падне ,когато тоя идиот и неговите приятели са вътре

Този бих го гръмнал без секунда колебание

ㅤ

Били, Да те еба я гъза е оправдано, щом е за каузата ДА СПРЕТЕ ДА СЕ РАЗМНОЖАВАТЕ!!!!

Да не се окаже, че и секса с малолетни е оправдан щом е за каузата за борба с климатичните промени?

Да малолетните имат по-малки тела и освобождават по-малко въглероден двуокис, значи за каузата е ходил на педофилския остров на епстийн, който самоубиха и не можа да разкаже повече...

Сигурно му е ясно, че при катаклизъм неговото богатство става НУЛА и наемницити му ще изхвърлят първо него от самолета... Та затова е този неистов рев за Глобалното затопляне... Иска хората да се ограничават, за да може той да продължи да си ползва лукса...

Не просто той застава, като господар, който да определя живота на другите, най-лошото е, че приеме ли човек цифровите валути на централните банки, той става пълен роб на такива и те ще определят напълно живота му. Затова правят чрез вируси и войни нарочно и целенасочено финансов колапс, за да нямаш избор и да ги приемеш чрез основен цифров базов доход.