Доклад на ООН предупреждава за необратими последици от глобалното затопляне

Парижкото споразумение за климата от 2015 г. определя границата от покачване на глобалните температури до 2 градуса Целзий

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нека кажат кои страни са основните виновници за повишаване на въглеродният емисии...само си чешат езиците и нищо повече.

Тия да си оправят Америката дето бълват нон стоп боклуци. После да се стегнат и тия в Европа и да не ни изсипват техните си боклуци тук, да ги горим и после да плащаме такси. На края ще е добре да изгоните тъпите компании с палмовите плантации, едно че унищожават важни за планетата гори, второ че тровят хората с шибаното си палмово масло. И още много лицемерия има за изброяване. Та като решите тия проблеми след 2 години пак ще си говорим.

Австралийските аборигени имат изменения в кожата и подкожната тъкан които им помагат да си свиркат щастливо при над плюс 50 градуса на сянка и да преживяват температури от минус 20, състава на кръвта на шерпите е такъв че те спокойно преживяват на места на които останалия свят би изпаднал в хипоския... или с други думи човешката физиология е гъвкава и адаптивна, та тия от ООН, ако са истински специалисти, да вземат да проучат въпроса дали си струва да се мъчим с въглеродните емииси или ще е по-просто да следваме заложените от еволюцията механизми и просто да се приспособим към неизбежното;)

През м. февруари 2022година. Тамън ще овладеем "пандемията" /като се набучат няколко млрд. ваксини за радост на фармамафията/ и ще ни подпукат със страшното глобално затопляне. Целта е да не се дава миг спокойствие и оптимизъм на човечеството, разума и волята на масите да бъдат постоянно парализирани от смъртен страх и ужас! И загубилото ума и дума тежко стресирано общество въобще не се сеща да прочете някоя нормална книга и да разбере, че такива глобални процеси са протичали многократно в историята на планетата и нямат нищо общо с човешката дейност! Ако се вдигнела температурата с 2 градуса, щели да гладуват още 80 млн. души. Аз пък мисля, че ако намалим броя на милиардерите 20 пъти, нито един човек на Земята няма да гладува!

"Доклад на ООН предупреждава за необратими последици от глобалното затопляне" *на отношенията между държавите и най-вече между САЩ, Русия и Китай" ;-)

Ацки ат. Ке се мрие

Silverado

а бе, ай ша им.... Търтеи без работа и смисъл.