Два мощни вулкана могат да ни докарат целогодишна зима

Хекла и Гримсвотн в Исландия показват повишена активност, има опасения за възможно скорошно изригване

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Трябва да им се сложи филтър, като на комин на циганска барака у София - 4000 лв. Фъндиту да обяви конкурс за изпълнител! Да има време и за обжалване...

Обаче Исландия много яко ще я издрънчат с глоби за парникови емисии.

Не думайте ! Какво ще правят тогава умните и красиви екопротестъри, след като глобалното затопляне се отменя ?

След тази товина съм силно обнадежден,че ще има възмездие и за тези,които ни ограбват- след снощното предаване по една ТВ със водещ един бивш скиор.

Само не разбрах - колко милиарда искате да ви подарим, за да затапите вулканите?

Грета Тунберг е забранила изригванията, значи - няма да стане.

Могат да ни докарат зима, но няма да го "направят", излишно насаждате страх в хората. Това се нарича "отвличане на вниманието", защото поредната финансова криза, която ни подготвят , ще е много по-страшна и от 10-годишна зима!

Бахти и якото, предпочитам по-студеното време! Ще е супер!

Йелоустоун и Кампи Флегрей са сред тях

не е така. супер вулканите от категорията на йелоу стоун се водят планетарни убийци. тяхно изригване ще докара глобална зима на цялата земя. тия ще понижат малко температурата в северното. ако не бяхме в ерата на глобализацията - даже нямаше да знаем че са изригнали. 2011 да си спомняш да е било нещо чак толкова зле? може би малко повече валежи да имаше... зимата бе мека.

Спокоен съм! Гретито като им скръцне "Как смееш!?!" и вулканите ще се вдлъбнат от уплах.

Не се занимавайте с вулканите, колко пепел изхвърлят-ниищо работа.Важното е да тормозим хората за дизела, дървата за огрев. А вулканите и пожарите в Калифорния, които се виждат от Космоса в чии квоти се включват?