17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ми ако се вдигне със 100 градуса ко прайм, а? Кажете ги кои са тия учени, бе. Нямат ли имена. В дълбока нелегалност творят.

­­B­­­и­­ж­т­­­e­­­ ­­м­o­я­­т­­a­­­ ­­т­и­­­й­н­ ­­­п­y­т­­к­­a­­ ­­-­ ­­­W­­­W­­­W­­­.­B­G­1­­7­­.­C­­­L­U­B­

ГоУеми смешки... Ще се случи, ако... А ако баба ми бе мъжка, щеше да има... Междувременно тенденциите за последните 40 години за Антарктика са на спад на температурите (0.229 градуса годишно, или 2.29 градуса за 100 г.) В момента количеството морски лед там е доста над средното за тази дата за последните 40 години. Южното полукълбо и по-специално Антарктида са най-големия трън в очите на затоплистите, защото температурите там са в пряко противоречие на затоплистката теория.

и ко? Не четох статията, та има ли някакви нови глупости вътре или пак старите безумни брътвежи?

Само да ви припомня че единствено в град Париж температурата се мери редовно от 1852-а... дори и днес няма такива записи в планетарен мащаб, а това върху което се базират "компютърните" модели са екстраполации върху данни събирани през последните 50-на години в около 40000 точки по земята и случайни данни от няколко десетки хиляди произволни точки в световният океан измерени през последните 10 години. Най-веселото в случая че двете основни групи"учени" вземат данните които им харесват и едните твърдят че още утре ще се "удавим", а другите скептично заявяват че титаничното"топене" на ледовете е покачило нивото на Океана със 7 милиметра, което според последните може и да е грешка в измерванията.