Експерти прогнозират рекордни горещини през следващите 5 години

Средните температури през следващите 5 години вероятно ще са с 1,15-1,46 градуса Целзий по-високи

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тези прогнози със сигурност не са свързани с пърденето на кравите, а с повишаването на температурите на всички планети в Слънчевата система; нещо, което учените не могат или пък не желаят да обяснят, за да върви далаверата с "емисиите"!

ЧЕЗ, ЕВН, ЕНЕРГО ПРО и Топлофикация да му мислят!

Взимате една доза затоплисти, добавяте сериозна порция безглутенови вегани, антиваксъри на вкус и получавате модерния хомо идиотикус, който е в състояние да унищожи нервите на всеки

PEYTSCH

Е, и ? Да правим молебени за голямо вулканично изригване? Исландия е почти готова с подготовката по изригването...

Тик-так, тик-так, тик-так ... Има и нещо хубаво в тази работа - при 55 градуса по целзий, възможностите на повечето хора се изравняват. Ще умра равен с Тръмп и Грета :))))

Няма да умреш при 55по Целзий. В Кувейт съм и има поне 20дни в Годината където е 55.Повече от 5 месеца не пада под 40градуса нито денем нито нощем. Термометър в колата ми е показвал 63оставена на слънце, сети се че като влезеш вътре е повече. Накратко страдам от хроничния зверски студ от климатиците, топлината вобще не е проблем

Парижкото споразумение за климата от 2015 г. предвижда глобалното затопляне да бъде ограничено до под 2 градуса Целзий и дори до 1,5 градуса Целзий до 2100 г. в сравнение с прединдустриалната епоха. А ако избухне вулкан? Смях и сълзи. Едни лъжат други за да им вземат парите и да ги похарчат. Пример: Пимпирев в Антарктида.

А, като се окаже за пореден път, че не са верни тия твърдения, ще ги набият ли на кол тия "учени"-недоучени? От 1979г досега има всякакви апокалиптични прогнози относно "глобалното затопляне", което беше преименувано на "климатични промени", след като се видя, че нито едно от предсказанията им не се сбъдна, даже напротив.

ни мой дъ бъди....