Гардиън: предупреждението на IPCC е последен шанс да спасим планетата

Подчертава се необходимостта от по-голямо публично финансиране за ефективно справяне с изменението на климата

Обратно в новината

Коментари - Гардиън: предупреждението на IPCC е последен шанс да спасим планетата | Времето.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бибипайте си бибипката гниди затоплистки! По-голям фейк от "климатичните промени" и "нисковъглеродната икономика" няма!!! Боклуците на ЕС и ВЕФ в действие!

А преди много години "имаше" озонова дупка. И сега някои гордо твърдят: "Ами да,затворихме я!"

Стандарт Евро 007 кога?

Сам човек за четиридесет години превръща пустиня я в райско кътче, просто садейки държета и грижейки се за тях Проблемът на саденето на дървета е, че няма как да оправдаят огромните суми, които са готови да раздадат на разни компании

Всеки ден облъчване на стадото. Няма ден без почивка от тези глупости!

Когато ти заявят "Дайте, да спасяваме земята!", това означава "Дайте ни едни пари!". Къде ще отидат тези пари не е позволено да се пита. А ако някой държавник се опъне и започне да задава въпроси, незабавно бива заклеймен като диктатор, фашист, комунист и т. н.

Е, ние ли да я спасяваме, дето сме една плюмка народ, и от нас нищо не зависи?! А Китай и шатите им е през оная работа!

В Украйна. За климата имам предвид. И за доставките на втечнен газ с мазутни танкери. Айде сложете си още един буустър, ковид е наоколо и дебне...

Да бе да да... ок точно тая корумпирана пасмина в ippc ако не измислят кризи нвма да ги има .. от 40 години идва края на света и ще идва докато тия ги има.. ще спасяваме слънчевата система че без нас слънцето не изгрява

атомната бомба ше ли спаси планетата? ЩОТО СРЕЩУ ВОЕННИТЕ И ЯДРЕНИЯ ЯРСЕНАЛ НЕ ЛАЕТЕ............А ТЕ СА В ПЪТИ ПО-ОПАСНИ ОГ ГЛОБАЛНОТО. СТАРТ, ПУСК И КРАЙ! Това минава ли ви през тъпите жлавички? или искате да изкаратне пари чрез лъже и пропаганда?

Сега не е време за пилеене на пари за нищо друго. Първо Украйна да смачка московските червеи и това е приоритет за свободния запад.

Мри бе, булка

Зелени педа.лчета

ㅤ

Частен случай: след всички такива гръмки слова за борба с климатичните промени, е излизала нова категория "Евро" за ДВГ и от това някой е спечелил още повече. Запомнете едно: докато някой печели от "борбата с климатичните промени", успех на бойното поле на тази борба няма да има за нито една страна!