Германия: Голямата европейска енергийна криза идва за вашата храна

Глобалното затопляне може да превърне Германия в развъдник на комари и кърлежи

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Путин лети на малко самолетче над Германия и пуска комарите от там

Те и сега са развъдник на паразити.

За България е важно да си запази държавата от малоумните западни директиви. Например англия, германия е най хубаво да ги няма или поне да не пречат на нормалните държави. България нищо хубаво не е получила от така наречения запад. България е нетен донор на милиарди евро към западна европа а получава много по малко субсидии. България трябва да е независима, неутрална държава тип офшорка.

"Субсидиите" или по-правилно - средствата по Европрограмите - са техника, с която политиците на власт успяват да поддържат корупционните практики с близки компании и лица - да наливат пари в приятелските и да държат настрана останалите със "законни" средтсва. Т.нар. непазарно разпределение на ресурси. Докато подобни неща съществуват - никаква конкурентна Европейска икономика няма да има, а само облажили се местни феодали и зализани еврочиновници и чиновнички, които ще гледат на останалите с надменност.

Льохмо, пак ме изтри и пак ще ти еба майката ФОСТАТА и в гъзЪ и пак ФОСТАТА и в гъзЪ до откат!!!! Мизерни, ходи си сменяй чорапЕте, че осмърдя територията датиебамайкатавумирисанатавагина

Ако започне осъзнаването на Европа, че САЩ ги вкара в този батак, то със сигурност ще се започне от Германия. Ще се окаже, че лошата, заробваща Европа Русия има решаваща роля за развитието на икономиките и благосъстоянието на народите в Европа. Евтини, без ограничения на количества енергии, суровини, и т.н. кой ти ги дава, Русия ги има на Европа и трябват, идеалното решение. Сега когато се отказаха от руските доставки, европейците ща разберат какво губят като слушат и изпълняват заповедите на американците. Американците си стоят в С. Америка и хич не им дреме за европейците, че бавно, бавно започнаха да се пекат на огъня подпален от тях, важното за тях е да се прави мръсно на руснаците.

Изглежда немците нама да успеят да позеленеят, а направо ще посинеят ...

... м дааа... хората в Германия се къпят със студена вода, който е решил да се къпе. Не въртят кранчето на газта за топла вода, защото сметките за газ се умножават по 3 - и това от 2 месеца насам, почти. Купуват си електрически печици духалки да се топлят през зимата, защото в Северна Германия особено , температурата пада до - 20 по Целзий. Големте концерни намаляват продукцията на половина, което означава и заплатите падат наполовина. Да видим дали ще има брожения. Може ли германският народ да се събуди от дълбокия сън на доволен консуматор.

мдааа който не е ходил в Германия никога пише глупости... В северна Германия температурите зимата са от порядъка на -5 до 10 градуса И не берете грижа как се къпят ...

Превод - ние се осрахме, но е виновен Путин и международното положение. Правим колкото можем, вервайте ни, гражданите сте ни основна грижа.

Защо да плащаме заплатите и привилегиите на европолитиците ние тогава?

Изкуствено да си спреш 17 атомни централи с германско качество за кефа на зелените.... Достатъчно е да ги пуснат отново и няма нужда да минават на въглища...

Ще купуват от бедните!