Глобалното затопляне ще премине прага от 1,5 градуса тази година, твърди учен-ветеран от НАСА

Според Джеймс Хансен "историите, разказвани от ООН със съгласието на нейния научен консултативен орган - IPCC, са куп глупости"

Обратно в новината

Коментари - Глобалното затопляне ще премине прага от 1,5 градуса тази година, твърди учен-ветеран от НАСА | Времето.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоя човечец да внимава какви истини казва за да не го самоубият скоро .

това е! Аз понеже съм прост, вече знам, че до края на юни, за 80% от територията може и да ни залее потоп! След това е за 40% от територията! Ама след това до края на октомври е МОР, ЖЕГА, СУША! И после нищо не вирее! Освен тигровите комари! Кой ще е печеливш , тепърва ще е видим! Освен малките, дето са чернички с две бели реснички и хапят по цял ден, щото са гладни!

Се разкарай с тия глупости. Това не почива на научни факти.

Борбата с въглеродбия диоксид е най-голямата измама в човешката история!

Ето ви едно просто примерче как се правят нещата: през 2015 година учени на НАСА казаха че леда в Антарктика се топи със скорост по-голяма от очакваната, а на следващата година учени от същата НАСА казаха че предната група учени не е взела в предвид ВСИЧКИ данни от направените наблюдения... и леда в Антарктика не само че не е намалял ами даже се е увеличавал с по 90 милиарда тона годишно, и за капак на всичко миналата година откриха 100-на нови вулкана в района в който леда се е разтопил... Или с други думи в НАСА си имат учени за всеки възможен случай;)