Грета си взема почивка

След като "Тайм" я обяви за личност на годината, климатичната активистка е решила да направи пауза в активната си дейност

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

направо да я взимат в психиатрията и да я лекуват

Това болно дете,го накараха да си повярва,употрбиха го.... Отвратителна работа!

Деца бачкат и умират в мините по Африка, шведска пикла си чеше сливата, че не и се ходи на училище...

на момето, убаво ги соли!

Ще стане политик.Типично занимание дава акъл за това което не разбира, а останалите аплодират некомпетентноста.

Луда е. И такива много удобно да използват.

излишно е да си задавате въпроса защо не ходи на училище - взела си е официално една година т.н. академична отпуска и очевидно ще се отдаде на климатичната си кауза догодина. след кратката коледна ваканция. есента бил излязъл сборник на английски с речите й. весели празници авансово на всички.

Удри Грето! В тебе ми е надеждата, че тея "нормалните" дето те разнасят по форумите, утре най-много да отидат на работа и кат се върнат вечерта да пият 2-3 бири и датеглят по една майна на Бойко и Корнелия. И цел живот те така.

Горкото дете. Целият този шум си е откровенно издевателство над това болно дете. Най добре е да я оставят да си учи уроците наместо да рецитира заучени глупости.

това ще го убие - горкото мандрилче не ще да учи. дай му да протестира.

Някoй

"Грета си взема почивка" А Е ПО-ДОБРЕ ДА СИ ВЗЕМА ХАПЧЕТАТА....

И това е изписано на физиономия та й. Някой нарочно финансира кампания Грета, а след време тази психопатка я ще загине, я ще изчезне незнайно къде.

Някoй

и кого ще обвинят!?? Руснаците или Климата?

Ма ти май и завиждаш за финансирането , а?

На тази снимка Грета гледа много хитро, като котка току що излочила млякото. Нещо е намислила и се оттегля да го доизмисли.

или така ми се струва?

ако не е кривогледо, поне е с адски изгривена физиономия. и криви зъби.

за това, пътувала седнала на пода (публикувала е снимка как седи като немило-недраго сираче до багажа си) с германските железници, осигурили й лукс обслужване в първа класа, вече е влязла в световните новини, дори германски министър е заявил, че това намалява доверието в това иначе много по- и най момиче. това лъже както диша, цялата й работа е като тая снимка.

това същество с пъклен поглед, спонсорирано от задкулисни сили как се справя с учебната програма, която е ЗАДЪЛЖИТЕЛНА и в нейната страна

луд умора няма.

Ще я полекуват малко в лудницата. И пак продължава после.

Кога учи?

то си има синдром и букет болежки, от които ще припечелва цял живот.

Па що да учи? Ти като се скъса от учене, да немаш повече от нея?

То пък българските деца като ходят на училище редовно,пък България пак си остава бедняшкият дом на континента Европа,и се оглеждат да станат емирантчета я в Германия,Великобритания!Уж много ученици и студенти на глава от население а държавата като кочина,която отбягват дори сирийци индийци се чудя и питам аз!

отколкото да се разкарват като циркаджийска мечка и да мязат на това тъпоъгълно.

хахаха... тази веднага "послуша" Тръмп, който й каза да си почине и да гледай някой стар хубав филм!

Измори се от плаване по морета и океани, а с героизирането ѝ медиите насърчават бягството от училище, чакаме да призоват "закривайте училищата, те ограничават мисленето", я Грета каква е свободомислеща като не ходи на училище.

в психиатрията надявам се ще си почива .. и то дъъълго дълго

Туй лапе я да са прескача

да влезе в размножителен период? Че от 1 Грета ще станат м-найсе...

няма страшно.

Луд умора нема!

Това момиче определено е болно - психо.

но поне да не ни правят на луди. Човек, който не ходи на училище със собствена гледна точка. Много ми е интересно сама ли си пише изказванита. Какво стана с озоновата дупка?

Изабела Ярванди - напишете нещо за тази нейна сънародничка, която за разлика от нея ходи и на училище. Защо е това МЕДИЙНО ЗАТЪМНЕНИЕ?

Ами как да пишат, като ходи на училище, изказва се против глобализма, голямат престъпност сред имигрантите, не одобрява еднополовите и е красиво момиче, а не смеят да я осъдят на висок глас, защото баща ѝ е иранец.

Още малко порасни моме и ще ти обърнат внимание на пазара за булки в Стара Загора.

То покрай Грета, май не виждате гората. Ясно е, че колкото и да ни е тъжно, сегашния комунизъм, базиран на Марксовия принцип от преди 150 години: От всекиго според способностите, на всекиго според потребностите, вече не върши работа поради изчерпване на ресурсите. Чака ни икономично общество, използващо ресурсите най-ефективно. Като в Космоса на МКС, ако не се изпикаеш, то няма да има какво да пиеш.

PEYTSCH

Няма подобрения от нейната активност...Впрочем има - 20 градуса плюс в България....

На свят с такива лидери ...такова болно дете трябва...синдром на Аспергер...в аутистичния спектър...какво очаквате....ще гори ярко още малко...после....студ и тишина....ентропията не прощава на никой...

Това психично болно дете от колко време не е стъпило в училище? И не трябва ли шведските социални служби да вземат мерки? Или отнемане от семейството се практикува само за емигранти, не за медиини "звезди".

Учениците излизат във ваканция, затова, като свърши ваканцията и пак ще почне с изпълненията, за да не ходи на училище. И непрекъснато с листчета, една дума не може да каже без да прочете от листче написаното.

Работата Й

Това дете наитина си е повярвало, че прави нещо и че тя ще управлява света. Има много самонадеян и нахален вид. Вместо да става смешна, жалка и досадна да обърне внимание на образованието си, което на тази възраст трябва да прави. И какви са тези родители, искат да я направят медийна звезда и да й резервират за след 4-5 години място в политиката...Да, ама не!

По вероятно в някоя психиатрична клиника да й резервират място. На тая възраст, не мисля, че психиката й може да издържи на всичко това, прекалено ми се струва.

че могат да й плащат доживот луксозната клиника.

Леле много омраза към това дете и успешен активист от коментарите в дир.ника. Срамна работа дами и господа! Иначе радва, че в поколението на моите деца растат свестни хора. А тези, които й се смеят, заради болеста й. Вместо да злобеете по форумите идете на църква, или сред природата. Никак не е достойно поведението ви.

Явно си от силно ограничените индивиди, щом си все още с мисленето на 15-годишна пикла. Ние, за разлика от младите, вече сме се напатили от безкрайните лъжи и манипулации на властта, чрез които все вдигат данъци, акцизи, ограничават ни свободите, а те си живеят както си искат, на наш гръб. Вече стана толкова очевидно и прочрачна липсата на реални доводи и доказателства, че човекът е основният виновник за климатичните промени, че се наложи за пореден път да слагат деца на предна линия. Защото, видите ли, атаките срещу лъжите им, всъщност, били атаки срещу невинните деца. Уви, не сме толкова прости. Да, човешката дейност има огромен принос за замърсяванията на планетата, но за климата имаме почти нулев принос. Естествено, боклуците никога не биха го признали, защото мерките трябва да са тотално различни, трябва да има брутален контрол над производствата и отделяните отрови, което би сринало корпорациите, би им изяло безкрайните печалби. Иначе, сега са лесни - отвориха пазарни ниши за слънчеви панели и вятърни генератори - технологии, които вече стана до болка ясно, че по никакъв начин не са зелени, а напротив - стотици видове птици са засегнати от ветрогенераторите; милиони тонове отрови се изливат в реките за производството на слънчеви панели. Отгоре на всичкото, ще се връщаме в 18-ти век на ТЕЦ-ове, защото някой си дебил успя да убеди тъпоумниците, че ядрената енергетика била прекалено опасна. Напротив, до ден днешен АЕЦ е най-безопасната добивана енергия, дори като вземем предвид жертвите и пострадалите от Чернобил, Фукушима и всички над 70 ядрени инциденти в света. Но, атаките продължават - ето, сега в АЕЦ "Козлодуй" имало авария с жертви - и сега пак яко паника ще настане, защото дебилите имат нек'ви възражения.

Абсолютно точен коментар! Човекът замърсява и то не малко , НО не влияе по никакъв начин на климатичните промени, които са ЦИКЛИЧНИ, т.е. и нищо да не правим - ще има затопляне, ще има изместване на оста на земята, ще има стопени ледници и на това отгоре една огромна тълпа свръхбогати лапачи се опитват да ни пришият вина и да пробутат мерки за над 100 трилиона долара, които всички ние да платим, напълно излишни мерки, но някой все пак иска да прилапа парите и да им ги дадем доброволно. Това е... А тази Грета е жалко оръдие в ръцете на трилионерите-глобалисти...

Приципно идеите й са близки до моите, но има нещо, което не ми харесва и това е, прекалеността. Не мисля, че на нейната възраст трябва да обикаля света и да изнася речи и само това да й е в гавата ... Струва ми се, че няма да издържи, това ще я изхаби, рано й е, според мен. Толкова ли са богати родителите (четах, че били богати), та могат да си позволят детето им да обикаля целия свят, дза ходи по конференции (кой й плаща спане, превоз .....), кога учи, кога ходи на училище ..... да спортува, да излиза сред природата, да общува с връстници, с животни .... нещо неистинско има някак, не мога добре да го обясня .....

По принцип каузата, за която се борят, е сериозна. Просто, повечето хора, не се интересуват от това, което не могат да го пипнат лично, а последиците от опазването на околната среда, глобалното затопляне и прочие са все на пръв поглед абстрактни теми, които за жалост ще ни се стоварят на главите след време. Лошото е, че в принципно правилната битка, използват едно явно не до там уравновесено психически дете, което само по себе си също е своего рода "цапане", и хората инстинктивно усещат, че се случва нещо некоректно и нередно. Правилно казват хората, че кой каквото сам си направи, никой не може да му го направи повече.

Първо: като е участвала във всички форуми какво е постигнала? Абсолютно нищо. Просто пресата си чеше езиците с нея, да има за какво да пише. Второ: как пък нито една организация не се изказа, че натоварването за психиката на това дете ще е пагубно? Та тя вече е изтрещяла от всякъде. Вижте как се държи. Как говори. Това е едно дете, пожертвано в името на нечии болни амбиции - на майката или на бащата или и на двамата. Трето: всичко това е прах в очите на хората, за да се каже, че нещо се прави. А в същност не се прави абсолютно нищо за да се спре еко-катастрофата. Да може медиите да си чешат крастата, хората да четат надрасканите глупости, да кимат одобрително и т.н. В същото време, същите тези медийни драскачи, както и 95% от тевхните читатели, ще отидат в магазина вечерта, ще напълнят найлонмови торбички с пластмасови бутилчици, ще ги сложат в багажника на колата си с ДВГ и ще си отидагт вкъщи спокойни и с мислълта за околната среда.... Да бе, да....

Не е добре, че започнаха така безугледно да се ползват деца, при това очевидно не съвсем здрави деца. Всяко нещо трябва да си има някакви граници, тука се престъпват вече безугледно най-елементарни човешки норми.

безОгледен

Целта на това 16-годишно момиче да бъде ползвано за бухалка е: хората да изпитват неудобство да я критикуват. ------------------ ХАХАХАХАХАХА Да личи си как хората изпитват неудобство да я критикуват, ако могат да се нарекат хора ония психопати с педофилията и разчекването писали по-долу ....

Много ми е антипатична, незнам защо.

Айде малко да ходи на училище и да не се занимава с глупости.

Изчадие с хлопаща дъска... но майката и бащата, видни комунисти, заслужават бой, затвор и смърт.

Разчекване с 4 коня и набиване на кол на изчядието.

Откъде разбра, че родителите на Грета са комунисти?Или само така ти се иска?

Едно елементарно търсене в нета показва, че и двата й родители са от соц. партията в Щвеция, майка й е член на редица НПОта и пише книги на джендърска тематика. Между другото НПОтата на майката са спонсорирани он Сорос официално (каква изненада!!!). Така че, не, не ми се иска, това са факти. Дира не позволява линкове да ти покажа. Търси в нета.

Знаете ли колко въглищни централи строи Китай? А САЩ? А нашите кога ще затворят?

Не само на училище да иде...на първо място,да отиде на доктор...

Тази девойка, докато си почива да вземе да иде малко и на училище, защото нейните знания в екологията приключват с 2-3 наизустени лозунга на ниво след лятото когато е по-топло , идва зимата.

И санитарите да внимават това шантавото да не избяга пак от лудницата!!!

Да не повярваш. Малката зла мутантка се е преработила. Засадила 1 000 000 дръвчета и още толкова окопала, подрязала и поляла. Тотален и долнопробен цирк. Явно изгоден за някой. Или елементарно отвличане на вниманието. Купища идиотщина и една нищожна щипка истина- за вкус и цвят.

Предишната статия от Некитов е със заглавие: Арктика се променя стремително и това е опасно Най-яркият признак за промяната в Арктика е покачването на температурата Е, Некитов сега разбрахте ли защо я има Грета? Разбрахте ли, че ако не е Грета ще е друг? Разбрахте ли, че ИМА глобално затопляне и няма нужда от комсомолски мероприятия, достатъчно е едно нещо наречено СЪВЕСТ, друго наречени ЗАГРИЖЕНОСТ и останалото СМЕЛОСТ. Това в комбинацията със социалните мрежи създаде явлението ГРЕТА.

Това като го гледам ......ще стана педофил.

Грета я има, за да могат дебилите да бъдат "забълбуквани". Докато горим на поразия кюмюр, дърва и нефтопродукти, за да ни е топло и удобно на гъзовете. И да пълним гушите на тези, които съсипват екосистемите, трупайки пачки и пращат разни олигофренчета да дрънкат шменти-капели по безсмислени форуми.