Хиляди без ток в Северозападна България заради снега, АПИ изкара 780 машини да чистят

Жълт код за снеговалежи има в областите Видин, Враца, Монтана, Плевен, Ловеч, София, Велико Търново и Габрово

Обратно в новината

Коментари - Хиляди без ток в Северозападна България заради снега, АПИ изкара 780 машини да чистят | Времето.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За кво им е ток, айде сега и глезотии! Бе я къде им е гората пред дома, да одат да си нацепат некое дръво и да си го довлачат дома, мързелите! Тук у княжефската гора те така траат по тайна доба, хем расчистват терена, хем си греят гъзоете бесплатно. Е те сеа че одим и я на раота да идем да пазим, ма не разбрааме точно кво...Дръветата или тех.

Всички генератори ли дадохте на хохлите?

В сезерозапада дали останах хиляди българи или са стотици вече? Роми броим ли? С ромите може и да станат 1000.

Не си ли чел, че те дръпнаха напред. Сега последни са Хасково.

За От Валенсия...... Това да не ти е Испания бре , пич? България на Радев му казваме тук.

"зимата пее свойта зла песен" (Христо Ботев)

Служебното правителство назначено от Мутрафонова нещо не се справя с кривите. Или пък точно това е целта поставена на сл.кабинет

....с кризите

Извинете за некоректния въпрос,но къде е Глобалното затопяне? Може ли да го върнете?

пич, запознай се първо какво представлява глобалното затопляне и тогава задавай тъпи въпроси, защото въпросът ти е тъп, а не некоректен? Що не си зададе тъпия въпрос през декември или в средата на януари, когато имаше температурни рекорди в плюс? Имаше места в България с температури до 20 градуса. Според тебе е нормално зимата да е студено и да има сняг само 10 дни през февруари, така ли? А през останалото време да имаме минимални температури около и над нулата, а максимални 8-9-10 като в късна есен, например началото на ноември. И така да бъде през целия декември и почти до края на януари.

Аномалиста се из'ка! Има Слънце, има топло, няма Слънце, няма топло. Толкова е просто. Който играе, пИчели . . .

напълно е нормално да ги има и неграмотните тъпаци-конспиратори, които смятат за нормално декември и януари да е топло като през есента и това да няма връзка с глобално затопляне. Нормално е да има неспособни да разсъждават полуграмотни индивиди - във всяко общество ги има.

Факта, че не знаеш защо е топло през декември, не те прави умен. Разбери първо как измерват температурата на вятъра и тогава говори за промени. Промените им са ВЯТЪР РАБОТА. Защото и в момента съм по къс ръкав зад прозореца без печка, ама има слънце, а вън има лед.

Енергото да плащат обезщетение... В екипите за подръжка освен много добри професионалисти има и много некадърници...но общото което ги обединява е мързел и скътаване от работата.Новия собственик трябва да прочисти Енергото.

във Валенсия, но в по-северните държави, където зимно време все още вали сняг е напълно нормално при зимни бури да се късат жиците вкл. и в по-уредени и богати държави като Германия и Австрия. Справка: виж статията от вчера за зимните бури в Чехия и Словения, където даже имаше и жертви. Да не споменавам за зимните бури в САЩ преди няколко седмици.

Наливат се милиони в снегопочистването, т.е. да се разхождат само едни снегорини по пътищата, а когато трябва работа да вършат не го правят.

Времето полудя ! Февруари месец сме а заваля сняг . Направо е чудо. Е няма как АПИ да не са изненадани. Това е същото като все едно през август да е топло и слънчево. Така че Радев не дреми ами вдигай цената на ел.енергията.

Всяка година пада сняг и всяка година са изненадани калинките, обаче за събиране на разни тол такси и други данъци не са изненадани Баси паразитите долни!

Волтаиците, волтаиците да включват, те ще им дадат ток.

Дали си в състояние да осмислиш каква е причината хората на тези места да нямат ток сега?

въпрос (нерегистриран) Май не си забелязал иронията в коментара ми. По новата партийна линия на ЕС на всеки покрив - волтаик, може и няколко :)

Изненда ли ви зимата и снега пак. Има ли кашкавал с палма за 40лв/кг.Дупки по улиците мизерия. Турския кенеф - гетото на Европа

няма по-идиотска държава от нашата. и за това не е виновен обикновенния човечец.

Напротив, виновен е! Няма по-добро огледало от кочината в която живеем.

Силно се съмнявам да са 800 машините

Изкарали са 780 машини, но на документ, а не действително. Фирмите първоначално умишлено заявяват на общината поне двойно повече техника, за да може да спечелят конкурса, а в последствие да играят и манипулират с бройките. Често за тази цел посочват фирми подизпълнители, някои от тях дори фантоми. Познавам поне една дузина хора, които работят в тази сфера. Излизат примерно 300 машини, но по документи водят, че са излязли и работят 780. Така огромната разлика от гориво, мото часове, човекочасове и прочие отиват една част в чекмеджето на фирмите, а другата по чекмеджетата на политици - лобисти и разпъващи чадъри. Мафията е непобедима и навсякъде, затова цената ще я плащате вие.

в Плевен снегът се стопи

Да,но заваля пак...

нямали "за момент" ток . Ами тук в Надежда 3-та част на София такива "моменти" през последните години стават почти ежедневие. В най-слънчевите дни на лятото дори! В столицата на просперираща държава във великия ( но не според мен) Европейски съюз. Иначе ежедневно ни информират за тежкото положение в Украйна и Русия , ама в тези държави във война е възможно тока да не спира толкова често колкото в Надежда. Иначе всичко у нас е наред и едни усмихнати (познати) лица ще ни агитират да гласуваме през април "защото е важно" !

Бах как ни изненада тоз сняг

Да ги изкарат ония полуживите от толаджииските коли , с лопати и чували сол .

Що го нема Боко Тъпото сега, да лови снежинките във въздуха. как немаше такиви няща по негово време а...?

нищо ново под слънцето! туземците живеят до Дунав, но нямат вода, живеят до останките на АЕЦа а нямат ток, живеят на плодородна земя, а ровят в кофите за боклук, имали държава а тя е измислена и им одира кожите, емигрита, умират, криминализира се, порнохуб им е основен работодател....... това е от демокрацията, европата, наутуту и т т.н!

От диви номенклатури комунисти станали диви капиталисти какво да очакваш :)))

Не познавам нито една друга държава от ЕС, както и наоколо с такава мизерия и разруха. Сами сме си я изградили. Това е Made in BG.

няма по-идиотска държава от нашата. И вината за това не е на обикновенния човечец.

Все снегът ни е изненадъл ! А СНЕГОРИНИТЕ ОБИКАЛЯТ С ДИГНАТИ ЛОПАТИ и Всички го виждат но си мълчат ! А те спестяват от дизел за да гепът за личните автомобили и са минали от там само за пред GPS системата и ТЕТАКА .

Руснаците хвърлиха стотици ракети за да влошат енергийната система на Украйна, а при нас от първия снежец и вече няма ток :)))