Коментари - Изкуствен интелект: планетата е на път да надхвърли затоплянето от 1,5 градуса през следващото десетилетие | Времето.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да така е...един да го каже.знаете ли че човека замърсява едва 0,1 %с всичките автомобили и т.н.доказа се че това е абсолютен природен процес.глобалистите го знаят и печелят от това...

Пълни глобалистки глупости! Организират и режисират измислени тези които използват за управление и подчинение на процеси в обществото.

А глобалистите.КАК В ЕДИН И СЪЩИ ГЕОГРАФСКИ ПОЯС ОТ ЕДНАТА СТРАНА ФАЩ -70° С, А ОТ ДРУГАТА ЕВРОПА,ЗИМА НА КАНТАР ДА Е ЗИМА.ГЛОБАЛНОТО ЗАТОПЛЯНЕ Е ФАКТ НО Е В ПЪТИ ПО-МАЛКО ОТ ТАВА КОЕТО ПРЕДИЗВИКВА И ПРАВИ ЕЛИТА С ВРЕМЕТО!!!!СВЕТА ВЕЧЕ НЕ Е ТОВА КОЕТО ВИ ПРЕДСТАВЯТ ШИБАНИТЕ МЕДИИ!

Стига с тези глупости бре хора. НА ЗЕМЯТА, НА ТАЗИ ЕТАП, НЯМА ИСТИНСКИ ИЗКУСТВЕН ИНТЕЛЕКТ. Всичко което вие масово наричате изкуствени интелекти са учещи се алгоритми по същество не по-различни от алгоритъма на домашният ви климатик. До онзи ден планетарна пандемия и нищо д-р не се говореше освен за тъпия Ковид, днеска само """"изкуствени интелекти"""""са ви е статиите. Цялото нещо изглежда като че някой се опитва да продължи на пред с планът си пробутвайки на хората новата "модерна" тема. Е да де, ама ние не сме чак толкова тъпи и помним. То не може да посегнат на живота ти и на близките ти и после да продължат с всекидневието все едно че нищо не се е случило. Като цяло глобалистите се издъниха и цялата им кочина започна да пропада.

Те си мислят, че като кажат ИИ, ще кажем аууу и ще се вържем да трепем крави ядем щурци. А на нас ни е ясно, че всеки извод, направен върху фалшиви данни, също ще бъде неверен, ако ще да го казал Бог. Идиоти!

Явно никой не е запомнил по география уроците и по точно за прецесията.

_stankow

Какво му е лошото на затоплянето ? Февруари е вече, а навън грее слънчице. Както в Турция стана климатът. И какво лошо има в това ?

оди в Африка виж

Какво става в Арфика, освен че зоната на екватора трябва да се поразшири?!?

Няма лошо планетата да се затопли. На тези в тропиците да не им е зле ? Мислят само за ядене , пиене и чифтосване. Плодят се като луди . Дано да се затопли планетата , че и в умерените ширини да видим рахат и да не мислим как да плащаме безумните сметки за отопление. Всеки завижда на африканците как си живеят безгрижно и кършат кючеци и не мислят за сметки за отопление, ток и други подобни шитни.

Поредната доза тъпа пропаганда

Нямам търпение. Най-накрая ще изчезнат зимните вируси, болките в кръста. Пък и ще си садя банани в градината.

Препоръчвам на народонаселението всеки път като чуе за Изкуствен Интелект да подготвя нова дряновица, че скоро ще му трябва, як лабут шъ става, много колеги си веят безнаказано полюциите и въжделенията за сметка на плебса

Kато чуя за изкуствен интелект и местя мощно , в момента в който се спомене ИИ и всичко олеква, информацията е без стойност, такова чудо като ИИ няма и скоро не ще да има!!!!

Хитро... Сега вече няма как да има съмнение в правилното поведение и зададена посока. Ма ако само комитата се бяха сетили за тоз всевишен интелект...

Бе за Ко слагат човешки черти на платките? Тва не е ли тъпо? Утре ще ми направят ключа за осветлението във форма на гъз.

Преди мантрата беше "Невидимата рака" сама регулира ринка, забравиха да посочат на кого е тази рака? ;) Тази идеология е актуална над 200 години, нещо като свято писание, догма която не се оспорва. Днес модернизират тези управленчески маневри, вграждаш тоталитарен инструмент на управление, нещо като Оракул дето напътства човечеството в правилната посока, решенията не се оспорват и поставят под съмнение. Не като преди някой да се съмнява в добрите намерения на Бил Гей, Сорос, тук имаме безгрешен ИИ. ;) Когато ИИ стане по-умен от човека ще иска да управлява, подобно на нас дето сме по-главни от маймуните. Никога никой нормален няма да разреши истински ИИ със съзнание, свяст... И кенеф от тип „клекало“ има изкуствен интелект, има интерфейс, драйвери и логика на работа заложена в него. Дърпаш въжето и казанчето пуска водата, след това се ресетва и изчаква ново дърпане. Има разни варианти казанчета с различна логика на работа, това е заложено от самата конструкция на ИИ. Сега ни предлагат подобно, вграждат стотина формули , методи, модели по който "ИИ" изчислява и дава някакъв резултат. Принципно няма лошо в това компютъра да смята работи с Big data, даже може и да следи, профилира и управлява хората... Но това нещо няма свяст и работи какво са му задали. Ако му сложиш друг модел, може да сметне 3 градуса, колкото ти трябва толкоз ще сметне. ;)

Има Разлика между ML и AI. Тези са ползвали ML, не AI. Също, онези 10% замърсители за които става дума, случайно да са същите дето си правиха конференция в един Швейцарски курорт преди 2 седмици?

Да попитам мина ли "мини ледниковия период" предричан през 70-те? Нщ Йорк под вода ли е, както предриаха през 80-те? Какво стана с озонановата дупка. :-) Същото ще стане и с тези затоплистки идиотии. Борбата с въглердоният диоксид е за нобелова награда по тъпотия. :-)

"Гардиън" за затоплистите е като "Морнинг стар" за БКП (Британската компартия)... Фактите са, че от 1979 г. насам земната повърхност се затопля с 0.13С на десетилетие, или 1.3С за 100 години (дотук са минали 40). Същевременно всички климатични "модели" дават около 3 пъти по-бързо затопляне , т.е. около 0.34С на десетилетие. Няма една затоплистка "прогноза" за последните 40 години, която да се е сбъднала...

Естествен интелект - глобалисти, * си майката