Коментари - Глобалното затопляне "преподаде урок" на Москва, депутат обвини САЩ за меката зима | Времето.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В Русия за всичко е виновен САЩ и обратно, в САЩ за всичко е виновна Русия!

Затова и при нас няма сняг и големи студове, те винаги идват от североизток, абе всичко идва от Русия.

Пък в САЩ и Канада има яки студове. Не може да се правят заключения само на базата на 2-3 месеца, които да дошли по-топли от обичайното. Глобално затопляне има, но нито е толкова рязко, че да го усетим, нито хората имаме пръст в него.

нито е рязко нито ние имаме пръст в него ... ц-ц ... сигурно и в пластмасовия континент нямаме пръст, и в убийството на Гълфстрийм нямаме пръст, и в алуминия в атмосферата нямаме пръст, и в киселините във водата нямаме пръст. Така, така.

за тея дето ходят на църква да измолят малко дъжд, може и така да е. Някои от нас обаче забелязват промените - пак са малки, но съвсем определено са видими.

Истината е винаги някъде там... Ясно е че има глобално затопляне заради човешката дейност, има и климатични оръжия - може би не в такива унищожителни мащаби каквито ги описват конспираторите, има обаче и т. нар. земен цикъл на затопляне на всеки около 12 000 година - вероятно сега му времето. Както се казва гадна комбинация от фактори. Каквато и теза да възприемем обаче фактите са ясни - проблем има!!!

Таман да кажа същото и ти ме превари. Мерси че ми спести писането :-)

какви оръжия, какви 5 лева? на лудите руснаци само това им е в главата - тежка промишленост, танкове, ракети. Не виждаш ли, че дори Слънцето не може да произведе достатъчно енергия, че да затопли земята с повече от десети от градуса? Как си представяш, че съоръжение създадено от човек може да произведе повече, тъй щото да има достатъчно бърз и насочен ефект, така, че да се ползва като оръжие?

се пишат подобни глупости като "за последните 140 год. " (??!!) е добре все пак някой да се сети да напише от колко години се следят температурите в глобален мащаб (1922)за Земята и от кога , коя година е изобретен термометъра (1703)?! Иначе изпадаме в психонагласата на мушицата -еднодневка, за която светът, сътворението започва сутринта и апокалипсиса е вечерта ...!

Следят се от 140 г. Затова сравнението е със записаните през тези 140г. данни.

Къде се следят от 140 години? Най-вече в Щатите, Европа и Австралия, тук таме в Азия, почти хич в Африка и Южна Америка, за полюсите пък няма какво да говорим. Липсващите данни се попълват на принципа едно към гьотере, най-вече както им утърва на "климатолозите". А на тях най- им утърва да предвещават апокалипсис, защото това означава повече кинти.

хахаххахаха комунистите колко са наплашени от САЩ и те като иранските чалми , все САЩ са им виновни. Ще вземат и те да си свалят някой пътнически самолет хахахаххаха...

САЩ са наплашени от Русия , затова е всекидневното, непрекъснато джавкане срещу "комунистите"...!

Невярването в глобаното затопляне обслужва и интересите на САЩ, между другото.

Човешкото въздействие обаче, се свжда до това да си късаме нервите и да слушаме простоии от сорта на това, че можем да вървим срещу космическите цикли.

В САЩ се застудява, дори във Флорида.

Антропогенната компонента на затопляне е нищожна до степен в която не си заслужава да бъде коментирана, като съществуваща. Емисиите на вредни парникови газове и ФПЧ, които произвеждат вулканите са несравними с което и да било селище създадено от човека. Помислете си и за деклинацията на планетет и еклиптиката на орбитата ѝ - това е разликата между сезоните и съответните температури. Разликата между температурата на полюсите и на екватора е резултат от слънчевата радиация. Нищо от всичко това не е сравнимо с това което би могъл да причини човека. Айде стига тъпотии!!!!!

Човечеството годишно отделя между 50 и 100 пъти повече двуокис, отколкото всички вулкани взети заедно. Що не попрочетете малко, преди да повторите за пореден път тая втръснала и невярна мантра. Чувачи.

Тази година ще има слънчев максимум без значение ти какво си мислиш по въпроса освен, че разстоянието до слънцето ще е по-малко, като отново си свободен да разсъждаваш, както намериш за добре. Това отново не зависи от твоите размисли и страсти. Това, ти не го решаваш.

има слънчев минимум :) Това показва, колко си в час, къре

Неверие в глобалното затопляне няма, но има неверие, че то е свързано с човешката дейност. В близката ни космическа околност се случва нещо, което ще доведе до голям катаклизъм, но науката ни е толкова слаба, че не може да го открие, а в същото време куп разни екстремисти развяват всякакви теории.