Климатична треска в Европа: 38 градуса в Лондон, юлски мраз - в Москва

Пикът на горещините в Англия идва утре, а в началото на следващата седмица арктичен въздух ще свали минималните температури в Европейска Русия почти до нулата

Обратно в новината

Коментари - Климатична треска в Европа: 38 градуса в Лондон, юлски мраз - в Москва | Времето.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

защото от 23 евро за въглеродните емисии мошениците искат да станат 100 евро на единица и се мъчат да промиват мозъци и да внушават ту глобално затопляне, ту климатични промени. Хората с тези лъжи се изхранват прекрасно и мозъчетата им щракат нови и нови измами пък вие вЕрвайте , но и плащайте на измамниците.

Гледайте си вашата българска чаница. Тук останаха хора знаещи по сто думи и само клюкарят, крадат, купуват с връзки земи, на село къщи, земи, в града къщи, ап, земи, решили са во всеки да живуркат. Та Времето е относително и затова не ви ете министър ката. Дойдоха от Лондон, вълежи.. Но колкото и да плюете по Британия и сие бели държави изтичат мозъци и работници. От гаражи те спец момчета, днес разбрах, че всички са заминали на запад-монтьори, гумаджии и само едно, но той работи в системата на нвр и 3 дни на частно, Мххчо, мохамедани и българи гитти. Работодателите да се замислят, две ведомости, една пред управляващи, 10 часа, почивен ден неделя. Времето не е важно, а изтичане на мозъците на умни и трудолюбиви младежи, най-вече българските мохамедани. Супер работливи.. Печалбите от престъпността, прочетена от младите навремето и заминаха, от Р. Т. Нейлър...

работата е ясна, ама теб яко та апи щъркелът!;))

Иначе , много интересни карти......... всичко ми се изясни

Тове е едно от най-студените лета в България. Преди видаги си имаше по седмица с по 37-44 градуса температура. Сега има много дъждове. И дни с температури под да кажем 24 градуса. Преди дни на Рила валяло и сняг. В Румъния също. Това в средата на лятото. Вярно не е като Мексико Гуадалахара, където след градушка останал над 1 метър лед. Мексико май значело Слънце, а тук е през лятото. Може да има иначе процес на затопляне. Може и да е естествен. Говори се че е периодично и последващи ледникови периоди. Въпросът е, какво е влианието на хората.

Ами аз съм на работа това време по ми харесва отколкото да е жега. Скоро ще има яко катаклизми де.

Stan Stan

Приятно, прохладно лято, не знам какво ни ги навират тези карти. Господ си знае работата. Някъде като е по-горещо, другаде е пък по-хладно. Еколозите пак ще ни врънкат пари, ама няма да стане, природата си е нормална. Тази година например горещниците (13,14,15 юли ли бяха, там някъде) бяха прекрасно прохладни.

Типични климатични промени при затопляне! Времето се сменя за часове падат с 5-15градуса по целзии! На други места жеги на трети, където до тогава е нямало такива неща, вали всеки ден! И така! Но искам да кажа Климатични промени е нямало, няма и няма и да има! И новата матра е ако все пак някак си май има климатични промени, то те не са предизвикани от хората! Та така драги ми смехурковци!

Махнете веднага снимката на тази отвратително-аморална разпоретенав началото на новината!!! Не ви ли е срам, неуважаеми дами и господа? Заприличахте на долнопробно порносписание!!! Тази безстрамница държи пълното с течност пластмасово шише все едно стиска силиконов вибратор! Позор! В статията става въпрос за ужасяващо-убийствената жега, обхванала в стоманено-желязна хватка евроатлантическата част от либералистично-толерантна Европа, а вие ни пробутвате клатеща се, настръхнало-подканваща женска плът, трептяща като струна от желание! Последните месеци ни занимавахте до откат, до болка, до засиняване с геюви паради, сватби, с български семейства в Италия, решили да превъзпитават детето си, пасивен гей, с текмета, крошета, ритници и юмруци; претопляхте ни до втръсване новините с македонския ден на геювщината, травестията и джендърията, като по този начин накарахте многомилионната армия-тълпа от българските меки китки да пощръклее, да пощурее и да тръгне на разюздано-брутален лов за свежа мъжка плът от нашите мъже, съпрузи, политици, министри и т.н.!!! Днес сте изтъпанчили отново изключително-разчепено женско тяло с предизвикателно-страстни мимики на лицето, за да накарате нашите мъже по цял ден да се бичат и хакат в нета, да преглеждат новината до умопомрачение, да тракат хищно с дебелите си, запотени пръсти по клавиатурата на лаптопите си върху вече изтритите букви, да се вторачват със свалени духовни гащи в снимката и да мастурбират дивашки, крещейки зверски от силата и дълбочината на биологичния си нагон, разтърсващ ги из основи като психиатрични пациенти, завързани с ремъци на леглото с пуснат по голите им, настръхнали тела силен електрически ток! Отвратена съм и от подбора на девойки на снимката - пробутали сте ни изцяло умишлено-тенденциозно само европеидно-арийски момичета! Къде са смуглите, шоколадови бежанки-мигрантки с хладни бурки, пъстри шалвари и везано-веещи се кърпи за глава? Нима забравихте, че те вече са преобладаващата част от жените във Франция и Европа???!!! Те са бъдещето на нашия изстрадало-гърчещ се, старчески континент! Те са свежата мая и благодатният шербет за жадно-набръчканата евроатланттическа паст!!! Настоявам веднага да смените снимката и на нейно място да сложите снимки на скромните, религиозно-ревностни женици, майки на по 7-8 деца - бъдещето на ЕВРОПА! Поклон!

гж Ваклинова след задълбочен анализ на вашия коментар само не разбрах гълтате ли сперма или я плюете по висналите ви гърди? Моля споделете.

В лондон е жага, но да се стопи още някой глетчер и ще се вдигне морето. Аз ако бях на българите в англия и другите държави щях да бягам от там с двеста.

Мани ги българите в Англия. Те са промити мозъци. Висят там да бъхтят по строежите и да бършат ла*ната на ингилизите за някой друг паунд и живеят като скотове по дупки 10-15 калпака в 3 стаи. Дебнат всичко де що е на промоция в теско, ядат боклуците, но само гледат в паничката на другия колко изкарва и защо, примерно не носи яке от peacock's, а да речем от gap. Пълни дървари и смешници. А още по-смешното е, че 90% от тях говорят английски доста по-зле от ония, техните си мангали. Да не кажа, че въобще не говорят. Щом са си избрали такъв начин на живот - прав им път. За мен тук, в България си е най-добре.

След като прочетох зелената пропаганда, не можах да схвана, кое е новото и страшното на климатичната обстановка ? Някои ни правят на идиоти за да ни накарат да плащаме данък "живот"!

не е нужно някой да те прави на :)

Stan Stan

Разбира се, врънкат пари. Да ходели да изследват, да ходели да снимат как се топели ледниците. Ми ще се топят, лято е. Като дойде лято и почват да надигат вой - ледниците се топели. Зимата ли да се топят ?

убийството на руснаци и комунисти трябва да бъде декриминализирано от ООН. Всяка държава трябва да насърчава гражданите си да убиват руснаци и комунисти по света с парични награди , безплатни почивки, медали и др. руснаците,комунистите и хлебарките са на едно ниво в животинската пирамида и са абсолютно ненужни( не съм на 100% сигурен за хлебарките).

Шило

Що не ползваш специализирана медицинска помощ? Доколкото стана ясно, това го пействаш не само тук и под други статии в Дир, ами и в спортните информационни агенции. Вземай мерки, ей!

Редакцията , как стои въпроса с езика на омразата и разпространението на фашизоидни идеи ?

Въпроса с езика- езика ми е между срамните устни на жена ти...други въпроси?

Простакът си простак завинаги !

Stan Stan

Малко сте закъснял. Това ваше предложение вече беше реализирано в България. 1941-1944-та година. Плащаха се по 50,000 лева за убит комунист, даже не комунист, за убит земеделец, за убит от "Пладне", също се плащаше. 190,000,000 милиона лева се изплатиха. Обаче краят беше печален. Тези, дето убиваха и тези дето плащаха получиха куршум. Някои даже не дочакаха съда, други 2500 бяха осъдени, а 1700 от тях - ефективно разстреляни. Та малко сте закъснял с идеите. Ако искате да се включите към тези 1700, разстреляните безплатно, продължавайте с профашистката пропаганда. Скоро ще има нов народен съд, ще дойдат за вас с кола.

Сега кой е виновен. В Европа никой не пали печки на дърва и въглища, не се отделят от тях въглеродни и серни емисии, и въпреки това глобални горещини. В Русия пък обратно. Хиляди пъти земята е преминала през глобално затопляне и ледникови периоди без намесата на човек. Индустриалната революция в западна Европа стана благодарение на въглища и петрол. Сега забраняват на изостаналата източна Европа твърдите горива, за да не достигаме запада.

Май хиляди пъти мозъкът ти е изпилен и по него не е останала ни една гънка.Колко пъти от тези хиляди са станали толкова бързо?И кой е виновен,че управляващите крадат парите за народа давани от ЕС именно за закупуване на съвременни алтернативи на сегашните горива?Викаш там в Европата да си карат електричките,а ние ще ги догоним с дърва и въглища.Освен да изостанем още повече с дърва и въглища можем да стровим един друг докато изчезнем от простотия и глупост!

Stan Stan

Ами като ни спират реакторите, ще ги гоним с дърва и въглища. Защо ни спряха реакторите, те не отделят CO2. Защо ги спряха ? Прав е човека - не се е загрижила Европа за климата, ами как да натиска бедните страни надолу.

Всевишния наказва лицемерните комунисти и новопребоядисани християни в раССия! Потопи, пожари и студ ще ги унищожават бавно и сигурно!

Шило

Май те е цапнало слънцето?

Майоре жив ли си бе отрепко?

PEYTSCH

Така е, горещо...Затова ходим в Баден-Баден на минералните бани да се разхладиме в Шварцвалд...Страсбург го избягваме...засега.

в лондон на тая влага ще им се е.е мамата

Нямат климатици