Конгресмен от САЩ: Да променим орбитата на Луната, за да спрем затоплянето

Предложението е на републиканец от Тексас и е отправено към служител на американските горски служби

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Човекът е останал сериозен докато тънко се бъзика с привържениците на глобалното затопляне,но хората са загубили чувство за хумор, сигурно е от пустото му затопляне.

Тука виждам доста "хейтър-специалисти" дето се считат за велики умове но, нямат и ни най-малка представа от физика и астрофизика. Ако знаеха колко е прав този сенатор, нямаше да обелят и дума. Само да спомена за това какви огромни сили са необходими за преодоляване на земата гравитация и в същото време нищожни, за движение в открития космос.

Вчера от администрацията на Сащ казаха че са одобрил лекарството срещу болестта Алцхаймер за да се ползва в страната им и най вече от президента им, но не са одобрили още лекарството срещу шизофрения затова са и тези проблясъци на мисълта в някои американски политици.

кухи лейки! И тия искат ни дават акъл?

Тея хора са титани на мисълта!

някой от тях са известни с налудничавите си идеи и теории за света

Земята пада към слънцето. Може да е с милиметър на година ама е факт. Ако някой не промени орбитата й след милиарди години земята ще се блъсне в слънцето.

Не съвсем. Твърди се, че Слънцето ще се разрастне и ще погълне и Земята. След милиарди години.

Американска работа значи. Супер . И аз искам такъв дилър. Само най доброто

Нито сега, нито в близко бъдеще ще имаме възможност да променим траектория на масивен астероид. А тук се говори за Луната? Абе пийте ги тези хапчета, обличайте тези усмирителни ризи, бе!

Не си прав. Достатъчно е да се замолят извънземните собственици на Луната и те могат да корогират орбитата (ако поискат). В случая НАСА няма думата. Успех в замолването на всички молещи!

А какво друго да очакваш от тръмпанар?

Конгресмен от САЩ: "Да променим орбитата на Луната, за да спрем затоплянето" Нормален човек: "Хайде първо да кацнем там, пък после, а?"

Дали си пие хапчетата редовно ?!?!!?

Да променя орбити на планети? Този хептен си е повярвал...

Сериозно ли ни давате като новина, разговор на по бира между тексаски кравар и местния горски?!? Дира съвсем взеха да се подиграват с нас

е Северномакедонски възпитаник !

:))))))))))))))))))))))))) Разобличителя

спомням си как Нийл Деграс Тайсън (астрофизик, директор е на планетариума Хейдън) коментираше филма "Марсианецът" на екрана 4-5 учени в стая коментират, какво решение ще вземат за това как ще спасят изоставения на Марс човек, на което Тайсън коментира: "... ето това е един от най-нереалистичните моменти във филма. Така както са представени нещата във филма изглежда сякаш съдбата на космическата програма зависи от тази група хора (учени) всеки от тях изключително компетентен на тема астрология, всеки специалист в конкретна сфера. Коментират се орбити, гориво, траектории, запаси храна ... Ако реално трябваше да бъде взето това решение, то щеше да се случи пак в стая но от друга група хора (политици), които си нямат никаква представа за това какво и как трябва/може да се направи. Въпреки, че всеки един от тях има подробна документация обясняваща всичко, надали ще има и един от тях, който е прочел нещо повече от увода. Щяха да се коментират неща като на кого да лепнем вината, бюджет, PR ... " това е политиката! няма какво да си правим погрешни илюзии, политиците в общия случай си нямат идея какво говорят.

"...изключително компетентен на тема астрология..." Може би е имал предвид астрономия.

Конгресмените и сенаторите на краварника от крайвреме задават интересни въпроси. Един навремето , Смит питал защо " Титатик" като имал водонепроницаеми прегради, пътниците не са се скрили зад тях като почнал да потъва. Журналята го кръстили след това Воденопроницаемия Смит.

този е прекалил с комиксите и белото...

Хаха, е тия верно не знаят къде се намират. Пък после другаря Ким бил луд...

Селяк, пак прочете само заглавието нали? :) Ей така ви изнасилват в плиткия мозък.

Бай ви Тошо със завода за цели проводници ще ви се види като научен ръководител на Стивън Хокинг. Почакайте още 10-15 години!

оня завод наистина стана за цели проводници... макар и да му трябваше повече от една година

:))

Не си играйте си сили, които не познавате, защото ще ни избиете. Малка промяна в земната орбита или тази на Луната ще активизира глобално непоправими промени.

нема да допрете ништо што е мое !

И тук трият.. Не вие срам :)))) Мисирииии

Един друг сенатор (черен) питаше един морски адмирал да не би един остров в морето, ако се пренасели с бежанци, да не би да се обърне!... :-О Има го в тубата.

Както пишат Илф и Петров, "Всичко е възможно, но парите винаги требва да са в предплата!"

да спрем тока на слънцето за неплатени сметки

от Фиромия!

ТЪПАК !!!

нивото на американската администрация кърти мивки от години с изказвания .Има вече поредица от вицове и сборници от анекдоти.

Мислех че само руснаците са толко сериозно сбъркани (Жириновски беше предложил да се стреля по птици с изтребители, за да не им докарат птичи грип), но краварите не са по-различни

Има едно видео, в което руски министър предлага изнасяне на свинско към Индонезия. На което предложение Путин му напомни, че там са мюсюлмани и всички взеха да му се смеят. Като цяло, навсякъде в политиката се напълни с дебили.

Това е саркастично казано, глупаци..

Накратко горския вместо за гората се загрижил за климата. Сенатора го питал дали орбитата на луната е пречка. И вие го вземате за сериозен въпрос, хахаха

Кухи американци !

Леле.... Предлагам му на тоя от горското - да направи един дълъг кол, и да избута с него луната :)

Абе тъпи хамериканци пийте повечко белина и се лекувайте от короната , че мамата си трака.

Поредния идиот .

Някой иска пак да бомби Луната с атом

Луната е изкуствен спътник построен от извънземните специално за да има живот на Земята. По-добре да извършим фина промяна в структурата на мозъчните полукълба на тоя дето е дал това предложение.

€баси мамата, €баси, в Америка е пълно с пед€раси.

Абе в тоя Тексас само кухи лейки ли се раждат?

Да изстреляме Бойко Борисов в Космоса с еднопосочен билет! Нещо

Що пък да не пратим фатмака, и без това чеп за зеле не става от него.

Явно и там си имат откровени олигофрени на управленски позиции.

Ей това се казва мащабно мислене. След това може направо слънцето да насочите да орбитира около плоската земя.

Ли Ма Фа Ра

PEYTSCH

Айде, няма нужда ! Пуснете протеста с отровното трио и Мая да кряскат и да замерят Луната или Слънцето с домати и ...готово.

Много си е наред човека. Прочетете статия внимателно и ще разберете. Това е било реторичен въпрос. Искал е да каже човека, че глобалното затопляне е следствие от процеси, независими от човешката дейност. Друг е въпросът дали това е изцяло вярно.

Тук не са читатели. Тук са писатели.С големи глави. Разбират от всичко. Почти колкото журналята, понякога дори повече. ПС: И аз съм сериозен и съм горски

а бе Кире, какво правищ тука

А е промяна в климата понеже вместо да се затопля започна да се затудява !

Че не чета, не четат. Ама и журналиста, който дори не си е написал името, също е за бой. Заглавието казва едно, в статията пише нещо съвсем различно. Тази "медия" вече се е принизила до равнището на жълтата преса, все едно четеш в. "Шок и шоу".

Не е страшно, че са толкова тъпи, страшно е че напъват да управляват света.

От Партията на Изчегъртаните е най-страшно!!! Да

Те по принцип тъпите се навъртат там, умните им дърпат конците зад кулисите,

Да си глупав е лесно. Ама да си тъп, това вече е висша класа, иска си старание.

Само идиоти! Вместо да се промени поведението на хората,ще променяме природата. Е сега вече ни се е.. мамата

Има едни дето цапат и едни дето не цапат толкова. Те ще променят поведението на тези дето не цапат толкова, за даможе идиотите да купуват от тези дето цапат повече.