Какво ще остане след нас до края на съществуването на Вселената? (галерия)

Част от инфрачервените фотони, които излъчваме като топлина в резултат на жизнената си дейност, ще "живее" милиарди години след смъртта ни

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Малко неудобен въпрос: Пишр, че човек излъчва фотони още след раждането си.А излъчва ли такива, ако се роди мъртво да речем?

Тая - африканската чума по свинете дали не дойде от Космоса, извънземните, или е изпусната от някоя лаборатория, че излъчва вирусите на 200 километра наоколо?

Каквото изядат червеите, като го изакат, става на тор, и така се е образувала почвата, на която растат растенията, от които стават салати и фрешове - храна за нови поколения развити примати.

В допълнение - никой не знае как и кога ще е края на вселената. Ако вселената се свие в точка всички елемнтарни частици вкл. фотоните ще са в тази точка..... и .т.н. В заключение - дира може спокойно да премести това творение в отдела "Лайф" при "бременните коремчета" и "екзотичните почивки/снимки..." и тн. простотий.

Човекът писал това писание или не е бил в час по физика или просто не е ходил на училище. След има няма 1000 километра (даже и по-рано) "остатъка от вашето излъчване" ще е с плътност съизмерима с космическия фонов шум в този спектър. С други думи никой повече нищо няма да види от вашето излъчване, още по малко "разумните водни кончета" обитаващи кухината над раменете на някои драскачи по-долу. Съжалявам че пиша това, но поколението на 30 -40 годишните хора в България е ужасно необразовано и готово да повярва на всяка глупост, която някой му подхвърли. Напълно е оперирано от елементарна логика, почиваща на общоизвестни истини, които не са се променили от сътворението на света. Особено за такива умници като "Озарената", на които всички им пречат, смърдят им и какво ли не още и най-вече онези които не споделят евро-атлантическите ценности. Познанието човеческо няма цвят - то нито е синьо нито е червено. Оцветяването му е плод от малоумието човешко.

ко ша праим след 5 милиарда години, бе? Той, съседа де, Бай Ламби, и сега си свети.

Язе па си мислиим нема ли дека из космоса да изтъпанчиме едно интерстеларно собщенье, започващо с "к" и завършващо на "ур", та да се мирясваме и секи си оди по жизненио път?! Коги?

Яката статия!

PEYTSCH

А обратното ? Когато се печем на...„маймун дере“ и ни достигнат швъкащи частици на ...„гущерите“ от други галактики ? Пак добре, но явно най-актуално до нас стигат маймунски частици и...почваме маймунджулуци...Особенно политическо-мутренски предизборни...Примери Слави и Мая. Факт.

Дано след прочитане на тази научно-адекватна статия дебелите комуноидно-националистически, ксенофобско-антитолерастки мозъци вече да уврат, че след тяхната смърт до изчезването на вселената освен менталните им, резливо-вонящи изпражнения, ще остане само една омерзено-приглушена фотонна фъшня-пръдня под формата на светлинно-пулсиращи, миризливи газове, които, достигнали плажа на друга планета, населена от препичащи се женски извънземни гущери-мюсюлмани с иноземни бурки или разумни водни кончета с най-мирната религия на света, ще овонят на момента в радуис 100 км златния извънземен пясък и пречистото далечно море!!! Тази статия служи като своеобразно-характеристичен барометър, който ни показва колко долнопробно-нищожни са щенията и престъленията на озъбените националистически гейове и джендъри в сравнение с логиката и времето-пространство, обгърнали нашата Вселена!!! Докато на другите толерантни планети живеят ведно в мир, любов и разбиратество извънземни гущери, разумни водни кончета, кокетни медузи, фино-плъзгащи се червеи, ненаситно-шавливи глисти с хранителни разстройства, сладки кучешки тенийки, пъпчиво-ненатрапващи се жабки, еротично-усмихващи ни се лешове и т.н., на нашата земя отявлени ксенофоби-прикрити хомосексуалисти настървено пропъждат нерадите бежанци, треперливо-плачущи мигранти от общите на всички хорица земи, за които са си внушили, че са техни територии!!! Аз да питам все пак милите булгаристанчета, къде ви е нотариалният акт и документите за собствеността на сегашната ви тероторийка, която превърнахте в кенеф-клоака, след като, доприпкали от монголската безплодна пустиня Гоби, нападнахте демократическо-либерастична Византия и отнехте от нея тези земи? Или показвайте нотариалния акт, или си бийте камшика обратно към монголските степи!!!

поклон

Ади ма? Сега тука ли се скри? Връщай се в стаята, че Клеопатра от 3-то легло те чака. Ако не се върнеш за визитацията ще пратим големия лош санитар имще има пляс пляс. И катл се върнеш погледнинпод креватчето да няма някой лош руснак с ушанка. Ей на, намалиха ни парите за лекарства и почнаха да бягат и да пкшат в дир-а.

По-скоро си осветена

По плочките на банята в казармата колко неща сме оставяли след себе си, та тук някаква си светлинка ...

Ти в българск казарма ли си служил? Баня най много един път в месеца. Българският войник не излъчва нищо от пласта кир и шаячните дрехи. Само миризма.

Някои от вас грешно е разпознал извъчваните инфрачервените електромагнитни вълни, като следа оставяна от нашата душа дадена ни от господ. Цъ! Не това е чисто физично явление нямащо нищо общо с господ, душата и каквото и да било идеалистично разбиране за света. Това е следствие на телесната ни температура!!! ... каквато всъщност има всяко тяло.;)

признай си че лъжеш !

Luna0102

Голям дерт ми беше какво ще остане от мен след края на Вселената. Всеки ден се питах, как ли ще го преживея, а сега получих отговор и се успокоих - ще светкам на някое извънземно гущерче, а Боцко като ЛЕД лампа ще излъчва светлина на Господ, докато Господ създаде за 6 дена големият казан в който да се пържат герберастите.

Това отговаря на въпроса, който може би си задавате: "Ще оставя ли нещо след себе си?". ВЕЧЕ НАПЪЛНО СЪМ СПОКОЕН,ЯВНО ОБРАЗНО КАЗАНО ТОВА ЩЕ ДА Е И ПЪТЕШЕСТВИЕТО НА НАШАТА ДУША.

PEYTSCH

Атеистите са елементарни простаци които мразят да мислят ! Факт. Духът не умира. Умира тялото, но то е ужасно неинтересно, освен за гадинките....

И ти реши, че демонстрираш мислене с този коментар?

Интересна статия

PEYTSCH

Според идиотите...Тодор Живков.

Ти се имаш за неидиот. С тоя "коментар", на това матрялче.

PEYTSCH

Изядоха ли го червеите ? Изядоха го. Факт. Дай боже и останалите...

Допускам, че е опит за нещо като остроумие. Може би.

Желязна логика е да мисля какво ще стане с мен след края на вселената. То хората не се замислят какво ще стане с нас след 50 години. Постоянно глобално затопляне, климатичните бедствия са през ден, Мексико - метър градушка, Европа под вода, Австралия и Япония невиждани горещини, всяка година става все по-зле, а ние за края на вселената ще мислим...

За има няма 100 години успяхме да унищожим създадено за хиляди години. С начина ни на живот и темповете, с който "ядем" всичко, преди края на Вселената няма да остане нищо, нито от нас, нито около нас.

Проверихте го, измерихте го, доказахте го ходете се набягвайте с вашите глупости.

Лъжат учЕните! Фотоните ще срещнат небесната твърд и ша спрат на местО! :)

Разбира се, има и някои трудности за "прометеевите" ви фотони. Голяма част от тях ще бъдат абсорбирани от земната атмосфера (тук е мястото да споменем Глобалното затопляне ) ---- ... затова "братята" искат "прочистване на матряла" - за да намалее затоплянето и респективно да се увеличи вероятността да "докоснат "божествените" им фотончета тялото на извънземен гущер!