Ледената покривка на Земята се затопля

Tемпературите са се увеличили средно с 0,3 градуса Целзий за десетилетие

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Oт много години се знае, че сме към края на ледникова епоха. Ще става по топло. нивото на океаните ще се вдигне много. Ставало е много пъти до сега, явно ще става и след като изчезнем. Просто досега не бяха измислили как да вземат пари за това. Преди се смеехме, че само за въздуха не са измислили как да ни вземат данъци, е вече става с търгуването с въглеродни емисии и огромни средства за борба с климатичните промени.

stankow

И какво лошо има в затоплянето ? Я какви хубави слънчеви зими имаме !

"123 обекта в Арктика, Антарктида и във високи планински вериги в Европа и Централна Азия". На всеки термометър се падат грубо 500,000 квадрати километра и накрая учените успяват да сметнат средната температура с точнот от десети от градуса. Това не са учени а факири

stankow

Дистанционно наблюдение, от спътник. Огромно количество данни. За всеки квадратен км.

всички лъжат!) Земята е плоска, а Анунаките и евреите ни заблуждават!!!))))

За нищо подобно не се говори в това изследване

Серозно ли няма коменари под статия, касаеща проблем, който може да затрие човечеството? Няма чалгия, няма цици, какво да му коментираме?

Ми какво да и коментираш на статията като в нея има само твърдения... нито карта на разпределението на изследваните обекти, нито каквато и да е друга информация която би могра да бъде анализирана и от там коментирана;)

коментират статията за плоската земя в другия раздел))) Материалът, човек, такъв е материалът....