Липсата на плодове и зеленчуци в супермаркетите в Англия били заради лошо време в Африка и Европа

Магазините молят клиентите да не купуват повече от три опаковки домати, чушки, краставици, марули, салати, броколи, карфиол и малини

Обратно в новината

Коментари - Липсата на плодове и зеленчуци в супермаркетите в Англия били заради лошо време в Африка и Европа | Времето.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Търсят си оправдание. Не ни занимавайте с вашите проблеми, има ли празни рафтове , има. Гледайте да не ви стане навик през цялата година. Южна Европа и Африка не са ви длъжни да ви доставят плодове и зеленчуци на безценица, е вече ще го разберете.

В Англия спряха работа почти всички оранжерии. За това е тази истерия. И нас това ни очаква догодина.

По 3 опаковки(500г за опаковка). Престанете с глупостите .

Глупости! Някой ебава майката на Европа и то съвсем умишлено изтривайки си ръцете с Путин.САЩ И ЕС СА НА 100% В ОСНОВАТА НА ТОВА АНГЛИЯ ДА НЯМА ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ УТРЕ И ПРИ НАС МОЖЕ ДА СТАНЕ ОТ ЛИПСАТА НА МОЗЪК НЕ НА РЕСУРСИ И УСЛОВИЯ!ПОДКРЕПАЙТЕ ОЩЕ УКРИТЕ ПРЕД ПАРЛАМЕНТА НИ ДЕГРАДИРАЛ ЗАПАДЕН ОТПАДЪК ПП,КОЯТО ПЛАЩА НА УКРИТЕ ЗА ПРОТЕСТА СНОЩИ!!!!

Нали искаха брекзит - що няма в България или Испания липса на свежа продукция? Да, по- скъпо е, но пък ганьо търсеше кюлчета и пачки- намери парапет.

Правят инфлацията.

Трябва да се подкрепи производството на домати. Най вкусни те домати растат у нас.

Пристшгнах вчера в UK и се съмнявах в тази информация но е вярно, има само картофи, лук и аспержи броколи..това е:)..ни домат ни краставица ..вчера намерих едни малки доматчета и им се радвам:)

Много важно. Я вижте у нас краставици по 8 лв.и домати по 5-6. Не ги мислете англичаните.

Да на плодовете им трябва студено..... Това е една от най топлите години.... Комунистите виреят на запад....

Марксизмът не прощава. Даже по-бързо от развития социализъм ще изпразни магазините. :-)

Важното е, че цялата индустрия в Англия работи за производство на боеприпаси за Украйна. Какво ни дреме, че нямали краставици или домати.

Аз когато напусках Британия пак рафтовете в магазините беха празни. Немаше шофьори , имаше пандемия, такива работи... Пречките пречат, както знаете.

бухайте гмо зеленчуци от пластмасовите градини в Алмерия - Испания . Яжте и се радвайте на живота и ниските цени в Теско Англия . Ама гмо продуктите не прощават .

от познати и приятели в Англия знам, че нямат никакви проблеми. От познати в русия знам, че според тях в Германия рафтовете са празни и хората гладуват. Миналата година бях в Германия 2 пъти. Празни рафтове не видях. Пита се в задачата: защо БГ медиите разпространяват руска пропаганда?

Не е, ела и виж или дай да ти пратя снимки

Послушах ги . Ям само пържоли на £8 за кг .

На баба си салама идеш

Е па да ядат торти.

Wish... It is the happy brexit and atrocious consequences of it :)

Я яжте репи!

ма ми писна...