Лют мраз в Сибир и в Далечния Изток

В момента полюсът на студа в северното полукълбо, но и на планетата, е в Източен Сибир

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Четейки статийте, човек остава с впечатление, че 50% от годината температурите за +8 +10 градуса НАД нормата, останалото време -8 -10 градуса ПОД нормата. Все едно, че 4.5 милиарда години, откакто планетата съществува, температурите са се движили ТОЧНО според графиките на малоумниците. Хората изтрещяха. На планетата винаги е имало екстремни климатични явления, откакто съществува Земата! Има периоди на силно затопляне ( всъщност в 70% от съществуването си Земята е била мнооого по-топла, така, че спокойно може да се каже, че в момента сме в мини ледникова епоха ), има периоди на силно застудяване. За мижитурният период, от който хората са започнали да правят измервания на температурите, надали можем да заключим, че има глобално дрън-дрън затопляне, глобално дрън-дрън застудяване или в момента климата е в рамките на нормалното. Метеоролигични данни се водят и съхраняват от 100-200? години, сравнено с 4.5 милиарда живот на планентата, някакви си насекоми пълещи по повърхността на планетата решили, че нещо се е променило... Много начуно - няма що.

мдаааа като едно време под Москва и Сталинград

в Сибир студ и мраз, в главите на управниците ни абсолютна нула със светли бъднини за гарнитура тичащи по безкрайни магистрали, необятни като глупостта и овчедушието ни.

Добре че сме в ерата на глобалното затопляне, иначе щяхме да умрем от студ :)

Зелено-Либерален: Страхувайте се от глобалното затопляне! Няма планета Б! Децата ви няма да знаят какво е студ и сняг! Нормален: Единственото което децата ми вече не знаят е какво е свобода.

Така е при глобалното затопляне !!!