Миналото лято в Европа е било най-горещото в историята на измерванията

Цялата 2022 г. на континента е била втората най-гореща в историята на измерванията след 2020 г.

Обратно в новината

Коментари - Миналото лято в Европа е било най-горещото в историята на измерванията | Времето.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Най големият страх на климатичните викачи е че хората ще свикнст

най-високата измерена температура в УК, за която толкова се тръбеше, всъщност била измерена до пистата на летище, в момент, в който самолет излита. Отдавна не вярвам нито на една думичка на тези индивид, наречени "климатолози". То "учен" се превърна в мръсна дума. Узени вече са само правилните учени, които казват правилните неша, като може дори да не са учени реално. Отдавна си изпукаха авторитета.

Глупости на търкалета! Климатът винаги се е променял, а в последните няколко лета тревата на двора ми не изголя и лятото сме пускали климатиците много малко. А това, че имаха суша и жега в западна Европа - ами и през 87-ма имаха.

Климатът винаги се е променял, но през по-голямата част от историята си Земята не е била толкова гъсто заселена, а през друга е имало достатъчно свободни територии и миграцията на хора поради променящ се климат не е създавала толкова конфликти, както се случва в по-скорошни времена ( последните 1000 години да кажем). Институтът по почвознание в София има три варианта ( изследване от 80 години на което попаднах докато следвах), как ще се промени климатът в страната ни: оптимистичен, песимистичен и усреднен, само ще кажа ,че и оптимистичния не е на истина оптимистичен...

Ех, Елена, Елена, ако бяхте попаднала на нещо от квантовата физика, щяхте да знаете, че бъдеще не съществува и прогностиците са просто съвременните шамани - мошеници, единственото което знаят е да паразитират чрез измами на гърба на хората, които творят и създават реален продукт.

Ленче, Ленче, по вашата логика да избием хората щото са много, нищо, че цялото човечество може да се побере в квадрат 80х80 км... ма много сте малоумни това климатичните папагали....

"Цялата 2022 г. на континента е била втората най-гореща в историята на измерванията след 2020 г" Щом 2020 е най-топлата очевидно се захлажда..

Не работи така се опасявам, не може да правите извод по две години, т.е можете, но нищо няма да ви покаже...

Наистина трбява да изчакаме още години, но тенденцията е към застудяване - кривата е надолу - пикът е бил 2020

Хората трябва да се ГОТВИМ за климатичните промени! А не да се опитваме да ги предотвратим. P.S.: Такива доказано е имало и преди индустриалната революция. "Зеления преход" е начин предварително подговените за него да спечелят едни милиарди на наш гръб. И пак климатичните промени ще се случат. Защото сме малки, хорицата, за да им влияем. Което не пречи поредната измама да сработи. :D

Въпросът е: КОга ще споделите за цикличността в климата :) И какви са откритията на геолози и ботаници в тази посока! Или не са много удобни точно сега?